Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
185 cm körüli lányok! Ha odamegy hozzátok egy alacsonyabb fiú és visszautasítjátok, akkor mit tesztek, ha mérgében lezsiráfoz titeket?
Figyelt kérdés
2018. okt. 28. 14:22
1/7 anonim válasza:
Szerintem semmit, max bánatukban lelegelnek egy kis falombot. :)
2/7 anonim válasza:
Sajnálom hogy semmilyen értelemben véve nem nōtt fel. :)
3/7 anonim válasza:
Megütöm. Fogadja el, hogy nem jön be...
4/7 anonim válasza:
Akkor lányok nincsenek. Azoknak farkuk van
5/7 A kérdező kommentje:
4-es:
Dehogy nincsenek akkora lányok! :P:DDD
Nem egy 180-185 centi közötti lányt ismerek. Zavarban vagyok, mikor nagyon közel jönnek hozzám. Előtör belőlem a kisebbségi komplexus. :O
2018. okt. 28. 18:31
6/7 anonim válasza:
Én 181 cm vagyok🤷🏼♀️ szóval vannak ilyen magas lányok!
7/7 anonim válasza:
Én 183 cm vagyok, nem találkoztam nálam magasabb nősténnyel. 30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!