Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki önbizalomhiányos...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki önbizalomhiányos hogyan változtathat ezen?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt mondják, hogy a magabiztos embereknek sokkal jobb a kisugárzása, könnyebben találnak párt stb. Én eléggé önbizalomhiányos vagyok, de már elegem van ebből, viszont egyszerűen képtelen vagyok magabiztossá válni, nem tudom elfogadni magam teljes mértékben. Azért ebbe a kategóriába írok, mert már nagyon régóta szeretnék párkapcsolatot is, de úgy érzem amíg ennyire nincs önbizalmam ez nem valósulhat meg. Mit kéne tennem, hogy magabiztossá váljak? Nektek hogy sikerült?

2022. márc. 4. 17:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Régen gyúrtam sokat dobott a dolgon, aztán abba hagytam mert egyszerűen elfogadtam magam, könnyen ismerkedek pedig nem vagyok egoista...
2022. márc. 4. 18:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Hogy sikerült elfogadnod magad?
2022. márc. 4. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Amikor edzettem mindenki a hibát kereste bennem "hány kg vagy, mekkora a karod, most szarabbúl nézel ki, mekkora a farkad" stb stb amikor abba hagytam leszálltak végre rólam ezek a hülyék...egy ember véleménye semmit nem számít majd rajössz idővel, fiatalon mindenki meg akar felelni mindennek amúgy.

Én 25 évesen értem azt el hogy szarok a negatív véleményekre.

2022. márc. 4. 18:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor még várhatok egy ideig😅
2022. márc. 4. 18:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kezd el megismerni magadat, találd meg az okát, mitől kevés az önbizalmad. Azt fogadd el, javítsd ki. Építs ki magad köré olyan baráti társaságot, akik nem lehúznak, hanem támogatnak és segítenek, akiknek van önbizalmuk.

Bizonyíts magadnak. Ha vannak olyan dolgok, amik "neked nem mennek, képtelen vagy rá", hát bizonyítsd be, hogy nem így van! Merj kilépni a komfortzónádból, ezzel bizonyítva magadnak is!

Nehéz, de ha az ember belead apai-anyait, változhatsz. Hosszadalmas idő, de nem lehetetlen. Légy türelmes magaddal.

Nekem sikerült :)

2022. márc. 4. 19:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot, igyekszem megfogadni!:)
2022. márc. 4. 20:59
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Fake it till you make it.
2022. márc. 4. 21:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el a Mérgező szülők c. könyvet, valószínűleg megtalálod benne, hogy honnan ered a problémád és azt is, merre indulj.
2022. márc. 5. 23:01
 9/9 anonim válasza:
0%
Önbizalmad majd akkor lesz, ha nem leszel tartalomhiányos.
febr. 26. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!