Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék ezen változtatni? 19/F Bővebben lent.
Már középiskolában sem mertem/tudtam nagyon beszélgetni/ismerkedni lányokkal,osztálytársakkal nem mentem soha bulizni,suli után edzés utánna haza tanulás,és így ment mindig míg iskolába jártam.
Most,hogy már dolgozom,sportolás és munka mellett nuncs túl sok szabadidőm.
A lényeg,hogy nem tudok miről beszélni lányokkal,zavarban vagyok előttük,ha tetszik valaki akkor vagy nem merek vele beszélni,vagy fb-n próbálkozom barátzónába kerülni.
Hányszor írod még ki ezt a kérdést? :D
Csak úgy tanulhatsz meg lányokkal beszélni ha beleveted magad a mély vízbe. Barátkozz lányokkal, akiktől ne akarj semmit csak barátságot és tanuld el tőlük hogy mire vágynak úgy általában a lányok.
Ên is így vagyok bizonyos emberekkel :D bàr fordított esetbe, mert ên meg lány vagyok :DDD
Szerintem először beszélgess nyíltan a haverokkal (fiúk) aztán ha velük tudsz normálisan beszélgetni, akkor menni fog az lányokkal :) persze ha barátként gondolsz rá, mert más esetben tênyleg elêg nehéz 'normálisan' beszélni :D de először szerintem is hasonlóan "haverkodni" próbálj lányokkal is... mint ahogy a barátaiddal. Remélem viszonylag érthető volt és segíthettem :)
Ez a helyzet nekem is ismerős csak én lány vagyok és már túljutottam ezen a problémán.
De egyébként tényleg először csak a baráti körödben próbálj egyre többet kommunikálni lányokkal és utána már észre sem veszed, de sokkal könnyebb lesz idegenekkel is közös témát találnod :)
Mindenki tud beszélni a saját családjáról, tesók, van e háziállatod. Oké ez csak pár tipp volt, de szerintem biztos van vmi közös témázok. Sport pl, (ha szeretitek a focit, egyszerű az egész,most mindenhol ez megy) vagy mik az elképzelései, szeretne e külföldön dolgozni vagy csak nyelvet tanulni egy időre..n sok mindenről lehet beszélni nyíltan. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!