Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék egyedül is boldog?
"eddig bírtam olvasni. ezt a feministák találták ki, de semmi köze a valósághoz. a nőknek bizonyítottan kisebb az agya mint a férfiaknak, ha nem hiszed nézz utána"
Olvasd már el. Neked, a férfias, nagyobb agyu teremtésnek így kell reagálni egy kisebb agyu(mégis nagyon igaz) válaszára?
És ja, aki ezt elhiszi....nem beléd kötöttem ezzel.
", a férfias, nagyobb agyu teremtésnek így kell reagálni egy kisebb agyu(mégis nagyon igaz) válaszára?"
Igen.
És nem, nem igaz amit írt, a lányok egy perccel se érnek előbb mint a fiúk
"Csak testileg érettek"
Így van!!! Egyik osztálytársam 17 éves de már 23 csávó megbszta, az ilyen lány szellemileg minden csak nem érett!!
1#-es, ritkán írok ide választ, de most muszáj lesz.
Nem, nemcsak egy lánynak nehéz ez az egész.. 18 éves fiú vagyok, nem volt még kapcsolatom. Én sem sétáltam kézen fogva senkivel sem, és nem is csókolóztam. A velem egyidős fiúkkal ellentétben, én nem "csak" kapcsolatot szeretnék, hanem "a" kapcsolatot..
Önbizalomhiány miatt nem is próbálkoztam. Kövér voltam és hasonlók. Másfél év alatt bőven rendbe hoztam magam külsőleg (-40kg, jött fel izom, szóval jelenleg minden jó ezt a helyzetet tekintve). Utóbbi fél évben voltak kezdeményezések, de igazából teljesen feleslegesen.
Volt lány, aki szét hazudta a fejemet és csak hülyének nézett. Volt olyan, aki nem szeretett volna kapcsolatot, de leszögezte azt, hogy külsőleg és belsőleg is olyan fiút szeretne, mint én.. :D (hagyjuk már..)
Azt veszem észre, hogy a legtöbb lány 0 energiabefektetést tesz bele ezekbe a dolgokba. Egy zöld játék kisautóval jobban el lehet beszélgetni, mint a lányok nagyobb részével. Én ezt meguntam, és inkább leszek egyedül, mintsem kitegyem szívem lelkem egy lányért, aki csak hülyének néz már nemtudom hányadjára.. Nem mondom, én is elgondolkozok néha, hogy milyen rossz egyedül lenni, de inkább leszek akkor egyedül, mintsem egy olyan kapcsolatba belefutni, ami tart 1 hónapig.. Sokan mondják, hogy 18 éves létemre hülye vagyok, és pont az ilyen kapcsolatok kellenek, de nekem ez nem jön át.. 1 igazi legyen, mintsem 20 felszínes.
Meg is fogadtam, hogy senkinél sem próbálkozok, legalábbis ilyen 18 éves korosztályban biztosan nem, mert semmi értelme. A nagyobb része a lányoknak ilyen korban kalandot keres, és éretlenek egy komolyabb kapcsolathoz. Menjenek csak nyugodtan a 40kgos divat zacskósleves hajú fiúkhoz, akik 1 hónap után dobják őket és sírva szaladnak a barátnőjükhöz, hogy nincsenek normális fiúk.. :DD
Megtanultam már 18 év alatt egyedül is boldogulni, most is megleszek, csak néha azért cikázik a fejemben az a bizonyos, "milyen jó lenne, ha.." gondolat.
Kérdező, neked pedig azt tudom tanácsolni, hogy ne foglalkozz ezzel. Nem tudom mennyi idős vagy, de biztos vagyok benne, hogy idővel megfogod találni azt a bizonyos illetőt, akivel el tudod képzelni a jövődet. Akkor jönnek ezek, amikor nem számít rá az ember. (legalábbis ezt mondják.. én sem tudom valójában :DD)
A kérdésedből ítélve viszont nálad az lehet a dolog, hogy félsz egy kapcsolattól, félsz attól, hogy elkötelezd magadat valaki iránt. Nem muszáj minden ember életében kapcsolat. Van olyan, aki teljesen jól megvan élete végéig anélkül. Nincs azzal semmi baj, ha te nem szeretnél senkit sem magad mellé. Ez viszont idővel biztosan megfog változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!