Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehetnének barátaim? 19/N

Hogyan lehetnének barátaim? 19/N

Figyelt kérdés
A városomban nincs olyan hely ahova járhatnék. Parkba szoktam menni de ott saját magukkal foglalkoznak az emberek. Sétálni, biciklizni is szoktam de mégis egyedül vagyok. Facebookon meg senki sem akar ismerkedni. Még régebben iskolában voltak olyanok akikkel egy kicsit jobban voltam, próbáltam barátkozni ott. Viszont mióta nem vagyok iskolás már ezek a kapcsolatok is megszakadtak. Nagyon jó barátaim meg még soha nem voltak. Kicsit rossz hogy ennyire egyedül vagyok mostanában. 😕

2021. aug. 11. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Én is biciklizem, ha közel lakunk, akár mehetnénk együtt is:D
2021. aug. 11. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Én szívesen beszélgetek veled, ha van kedved hozzá. De egyébként meg hobbikat keress, azokon belül lehet a legjobban barátkozni.
2021. aug. 11. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
Egyetem, munkahely... Ott lehet ismerkedni. Pasid barátai, rokonai... Meg hobbi, sport útján.
2021. aug. 11. 14:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Hovavalósi vagy?
2021. aug. 12. 16:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbálj meg csatlakozni valakihez akik bicikliznek, legyél velük sokat, majd kezdj el beszélgetni velük. Én mit meg adnék egy jó nagy magányért, nekem a családom lóg a nyakamon folyton.
2023. okt. 24. 16:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Vannak nyitott kirándulós csoportok, csatlakozz hozzájuk, ott lehet ismerkedni emberekkel és nem kényszeres, nem ciki a beszélgetés, hisz együtt sétáltok... aztán ha nem szimpi, vagy érzed, hogy te nem vagy az, akkor mész a másikhoz ismerkedni. Aztán ha jó volt, akkor meg csak fojtatni kell, elkéred az elérhetőségét, aztán vagy lesz valami, vagy nem.
2023. dec. 9. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!