Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék egyedül is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék egyedül is boldog?

Figyelt kérdés
Nem akarok attól függni, hogy szeret-e más vagy nem. Hogyan lehetnék kapcsolat nélkül is boldog?
2022. márc. 4. 12:56
1 2
 1/17 sansastarkk válasza:
97%

Tinédzser korban ez nagyon nehéz, szerintem főleg egy lánynak.

Azért írom ezt most neked, mert egy cipőben járunk, és szeretném, hogy te, meg akár más, aki olvassa erőt meríthessen a meglátásaimból. Lassan 18 éves vagyok és még sose volt senkim! Sose sétáltam még kézenfogva valakivel és soha nem is csókolóztam még. Nem azért, mert nem volt rá lehetőségem, hanem mert Arra a bizonyos valakire várok.

Sajnos elég érzelmes típus vagyok, így nagyon könnyen bele tudom élni magam apró dolgokba is. Gondolok olyanokra, mint: "úristen, rám nézett" ; "vajon most azért nem ült mellém, mert egyáltalán nem is érdeklem?" ; "miért mindig vele beszél, mikor én sokkal jobban figyelnék rá?"; és társai. Magadra ismertél? Ha igen, akkor üdv a világomban.

Ha valamit sikerült már megállapítanom ez alatt a pár év alatt, az az, hogy egy 15-18 éves fiútól nem várhatunk el túl sokat...(tisztelet a kivételnek). Hagyni kell őket, hadd menjenek a saját fejük után, hadd éljék a gyerekes mindennapjaikat!

A lányok sokkal gyorsabban érnek. Ezt valahogy el kell fogadni, nekem se megy könnyen, hidd el!

De próbáld meg ne ezt az egy embert a központba helyezni! Zárd ki tudatosan, amennyire lehet, ha úgy érzed, most megint túlságosan sokat gondolsz rá! Lógj barátnőkkel, fess, rajzolj, játssz hangszeren, tanulj (mert ez is nagyon jó gondolat elterelésnek ám:))

Csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz!!<3

Most ezt az időszakot fordítsd magadra! Koncentrálj arra, hogy te ki akarsz lenni, és ezt a bizonyos valakit próbáld megvalósítani minden erőddel.

Szard le, hogy az a fiú melyik lánnyal jár, vagy hogy mit mondott.

Én úgy képzelem, vagyis inkább szeretném azt hinni, hogy a fiúk sem teljesen vakok az igaz szerelemre, csak egyszerűen ilyen korban még lusták, és nem akarnak annyit melózni Azért a lányért. De, ha egyszer benő a fejük lágya, remélhetőleg rájönnek, hogy amit igazán kerestek, végig az orruk előtt volt! És ha te ezt most elfogadod, és egymagad úgy döntesz, hogy "Márpedig én most boldog leszek", akkor ennek meg is lesz az eredménye. Így olyan kisugárzásod lesz, ami már önmagában elég megnyerő és azokra a dolgokra koncentrálsz, amikre van ráhatásod.

Nem azt mondom, hogy nincsenek napok, amikor szinte belehalok a fájdalomba. De vannak. Volt olyan, hogy a srác, akit szinte felfoghatatlanul szeretek, nagyon csúnyán átejtett, mire én kb.egy hónapig szinte teljesen kizártam a mindennapjaimból (tudatosan kerültem a szemkontaktust, nem mentem bele apróbb viccelődésekbe) Kívülről nem látszott ez mennyi erőfeszítésbe tellett...viszont az se, hogy éjszakánként a sírós playlistemet hallgatva zokogtam, hogy miért tette ezt velem.

És egyébként azóta fordult a kocka, mert kereste a társaságom, szóval mint egy barát, biztosan hiányoztam neki. De most ennyinek elégnek kell, hogy legyen! Ha barátokként jól megvagyunk, hátha egyszer lehet több is. Ha már készen áll komolyabbra is!

Na de száz szónak is egy a vége, ezt példa gyanánt szerettem volna elmondani neked! A lényeg, hogy próbálj nem "belehalni"! Vagy ha nagyon kibuksz egy nap, akkor azt a napod szánd önmagad sajnálására, de másnap már úgy kelj fel, hogy: "Cseszd, meg! Akkor is bolgod leszek, én irányítom a saját életem!" Nagyon sok sikert kívánok hozzá, remélem tudtam segíteni!<3 Fel a fejjel!

Puszil:

Sorstársad:) egy 18 éve non-stop szingli lány

(Bocsi, hogy ilyen hosszú lett)

2022. márc. 4. 13:49
 2/17 anonim ***** válasza:
8%

"A lányok sokkal gyorsabban érnek."

eddig bírtam olvasni. ezt a feministák találták ki, de semmi köze a valósághoz. a nőknek bizonyítottan kisebb az agya mint a férfiaknak, ha nem hiszed nézz utána

2022. márc. 4. 15:51
 3/17 anonim ***** válasza:
Fiú vagy, vagy lány?
2022. márc. 4. 16:47
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
#2 annak kisebb az agya,aki ezt el is hiszi
2022. márc. 4. 17:34
 5/17 anonim ***** válasza:

#1 ezzel most kicsit feldobtál. Hogy nem vagyok teljesen egyedül. Hogy más is átél ilyen érzéseket, gondolatokat.

De nehéz úgy felkelni hogy boldog leszek. Ez nekem nem megy.

Annyira összejön minden. Erre még azzal a szép lánnyal is látom.

2022. márc. 4. 17:38
 6/17 anonim ***** válasza:
60%

#4 tudod mennyi nő kapott nobel díjat? és mennyi férfi? nem, fogalmad sincs. sokkal több a férfi nobel-díjas.

és azt tudtad hogy egy férfi agyában 23 milliárd neouron van, a nőkében viszont 17%-kal kevesebb? nekik csak 19 milliárd van

2022. márc. 4. 17:44
 7/17 anonim ***** válasza:
1 szívemből szóltál. Légyszi mondd, hogy van kedved beszélgetni velem priviben:D (szintén lány)
2022. márc. 4. 17:51
 8/17 anonim ***** válasza:
Hát akkor ezzel a 23 milliárd neouronnal fogadd el, és bizonyítsd h nagyobb az agyad: hogy intelligensen reagálsz egy kisebb agyu "feminista" felszólalásra és nem állsz le ezért veszekedni, mert az gyengeség. Nem egyenlőek az erőviszonyok. Neked nagyobb, nekem kisebb az agyam mérete :)
2022. márc. 4. 17:53
 9/17 anonim ***** válasza:
#6nak írtam, #8 vagyok
2022. márc. 4. 17:53
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

én állok le veszekedni? xDDDD

én csak kijavítottam az 1-es válaszolót hogy tévhit amit állít, erre te belémkötsz hogy "annak kisebb az agya,aki ezt el is hiszi"

itt aki nem reagál intelligensen, az te vagy.

2022. márc. 4. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!