Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat most?

Figyelt kérdés

Az van, hogy pár hete beszélgettem egy fiúval nagyon sokat, még nem találkoztunk. Sok képet láttunk már egymásról és nagyon bejön nekem, eszméletlenül. Méghozzá normális is és szimpi nekem, tetszik a jelleme a stílusa, minden. És ez kölcsönös is. De végül nem akartunk belevágni semmibe, mert elég messze vagyunk egymástól, kb 2-3 órára. És így beláttuk hogy a távolság miatt ez nem lenne jó.. Akkor beszéltünk utoljára, ilyen 2 hete kb. Én azóta is mindig gondoltam rá meg minden és szomorú voltam miatta hogy nem tudjuk összehozni de beletörődtem.

Ma viszont újra keresett hirtelen a semmiből és így beszélgetünk. Nem tudtam hova tenni miért ír ha már egyszer megbeszéltük hogy ezt nem tudjuk sajnos megoldani, akkor most miért akar beszélni. Rákérdeztem hogyhogy így eszébe jutottam és azt válaszolta hogy csak hirtelen, mondom rád írok már mi a helyzet veled. De abban a pár hétben tényleg sokat beszéltem vele és annyira azért ismerem annyiból, hogy biztos nem ez van. Azt tudom róla elképzelni hogy biztos sokat gondolt rám és mégis akarja hogy ezt az egészet megoldjuk, mert tudom hogy tényleg akarna tőlem valamit rendes fiú, és tudom hogy megfogtam azért annyira hogy ne engedjen el, hanem kiépítsen velem egy kapcsolatot. Nem szeretne hagyni csak úgy.

De így ti mire gondolnátok mit akarhat most?

19/L, 19/F

2022. márc. 3. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Van egy lány akivel én is hasonló képpen vagyok, csak engem nem érdekel a távolság, mert ha úgy van elmegyek hozzá kocsival....de tény hogy elég nagy hátrány ez az egész.

Lehet csak hiányzik a veled való beszélgetés.

2022. márc. 3. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:
25%
Idő, pénz és költözés.
2022. márc. 3. 18:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Én összehoznék egy személyes talit. Lehetséges, hogy élőben pl. már nem jó annyit ez az egész, és felesleges a továbbiakban ezek agyalni. Egy esélyt szerintem megér a dolog, nameg 2-3 óra még nem is egy borzasztóan nagy táv.
2022. márc. 4. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!