Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed erről? Szerinted mit akarhat/gondolhat a lány?
Van egy lány osztálytársam, aki tetszik nekem, én viszont nem szeretnék kezdeményezni még egy darabig. Néha-néha mintha jelezne valamit.
Előismeret:
Eleinte az a fiú voltam az osztályban, aki igénytelen volt magára, nem foglalkozott semmivel se és semmi sem érdekelte. Még a lányokhoz sem mertem beszélni, rendesen látszom rajtam a feszültség, amikor beszéltem velük pár mondatot.
3.-4. évfolyamra sikerült kikupálódnom és igényes lettem magamra. Túlzottan pattanásos arcomat kezeltettem, öltözködési stílusomon változtattam, egyedibb lettem (nem negatív irányba), edzeni kezdtem és egyre jobb testalkatom van. Tehát összességében sokat változtam a régi énemhez képest.
Nem mellesleg a szociális fóbiám is megszűnt - nyugodtan tudok beszélgetni a lányokkal.
És a lényeg pedig most jön:
Az a lány aki nekem hol bejött, hol nem, most mintha érdeklődést mutatna felém. Ha néz engem és ezt észreveszem megpróbálom felvenni vele a szemkontaktus szemezéshez de ez 2másodpercnél nem tart tovább, mert elrántja a tekintetét. Sejtem róla, hogy önbizalomhiányos kicsikét.
Néha tesz egy-egy kijelentést, amiből mintha azt szűrném le, hogy szeretné ha kezdeményeznék nála.
Egyik példát leírom és kíváncsi lennék a véleményetekre.
Ha valaki tényleg válaszolna akár hosszabban azt szívesen fogadom, sőt kérdésére tudok még válaszolni is.
Pl. a mai nap:
- Mit szeretnél itt, [lány neve]?
Erre ő..
- Téged. - és itt közben mosolyog és rám is néz. Nah itt estem én magam zavarba:DDD Szerencsére csak ketten voltunk a teremben még.
Ez pedig egy a több közül ami eddig volt, csak ez volt nekem az ami 99%-os bizonyosságot adott.
Mit tennétek a helyemben? Vegyek magamon erőt és kezdeményezzek nála? Ő lenne az első nő az életemben.
Szia :)
Ha szeretnél vele komolyabb kapcsolatba kerülni, egy próbát mindenképp megér.
Aztán ha időközben jobban megismered, és úgy gondolod, mégse működne a dolog, lehettek barátok. Az is egy jó kezdő lépés, ha még nem volt dolgod lányokkal. :)
Kérdezd meg tőle egyik nap, hogy suli után elmenne-e veled pl.kávézni?
Konkrétumot mondjál, nem tudom mi van a sulitok közelében. Pl. ha van egy Pesti Pipi, akkor konkrétan kérdezd meg: suli után megeszünk valamit a Pesti Pipiben?
Hajrá! Legyél gyors és bátor.
#3-as nyerő tippet adott.
A csaj NYÍLTAN KEZDEMÉNYEZETT, ha ezek után nem hívod randira, úgy, ahogy a #3-as írta, lúzerség, különösen, ha tetszik neked. Ha nem csinálod meg, kiábrándul, nem szabad várni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!