Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Segítségre lenne szükségem, és a véleményetekre. Hogyan tovább ebben a helyzetben?
Szóval, fiúk válaszát várom,mert ez őket érinti (illetve egy konkrét személyt) és ti tudjátok milyen is ez,vagy mi a tapasztalat.
Van egy fiú,akivel egy városban élek, és néha egy buszon megyünk a suliba. Én itt láttam meg, és azóta érdekel.(ő is látott, ez biztos,mert néztük egymást, szóval tud a létezésemről)
Létezik Google, meg közösségi oldalak és nagyon durván utána tudtam nézni,hogy kicsoda ő, és sok dolgot megtudtam róla...amit már bánok,mert úgy lett volna a legjobb,ha alakul valami, akkor ezeket a dolgokat tőle tudom meg, amit már tudok az internet segítségével.
Megtudtam a nevét is... és szeretném bekövetni Instagrammon, aminek sokféle következménye lehetne, jó és rossz is :(
És ezért szeretném a ti véleményeteket is olvasni: hogy ha esetleg felismerne a fiú profilkép alapján, akkor mit gondolna? Ő nem tudja a nevemet,meg semmit rólam (ez teljesen bizonyos) és mennyire lenne számára fura, vagy ijesztő, hogy megtaláltam őt? Vagy örülne neki?
Hát erre nehéz válaszolni
Lehet az se tudja, hogy ki vagy.
De ha szemeztetek, akkor lehet orulni fog...
Inkább az a kérdés, hogy szemeztetek-e...
Sejtettem, hogy nem tudtam teljesen megfogalmazni a kérdésem :)
Igen, szerintem az szemezés volt,vagy legalábbis ő figyelt, vagy néztük pár másodpercig egymást,de amilyen kis gyáva vagyok,nem merem sokáig nézni mert akkor lebukok. Márpedig ha ő nem érez semmi vonzalmat irántam...akkor nem kell tudnia hogy én viszont igen
Ha közömbösen viselkedsz, akkoe bizonytalan lesz és sosem fog lépni feléd.
Szóval... Döntsd el, hogy mit szeretnél...
Őt
És ha végre lenne alkalom találkozni vele... :(
Köszönöm a válaszokat!😊
Most már csak az alkalomra várok, mikor legközelebb láthatom, aztán kicsit határozottabb leszek 😌
Ha tetszel neki, mindenképp örülni fog Neked. Ha kikombinálja, hogy rákerestél, akkor talán észre fogod venni a következő alkalommal a viselkedésén, remélhetőleg többet jelez majd, mint eddig... :-)
Néha próbálj
Az a baj,hogy olyan visszafogott, rejtélyes, és csendes tud lenni, mint én :)
Főleg akkor,amikor egyedül van, de társaságban is
De figyelek, és várom a napot,amikor láthatom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!