Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Segítségre lenne szükség...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Segítségre lenne szükségem, és a véleményetekre. Hogyan tovább ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Szóval, fiúk válaszát várom,mert ez őket érinti (illetve egy konkrét személyt) és ti tudjátok milyen is ez,vagy mi a tapasztalat.

Van egy fiú,akivel egy városban élek, és néha egy buszon megyünk a suliba. Én itt láttam meg, és azóta érdekel.(ő is látott, ez biztos,mert néztük egymást, szóval tud a létezésemről)

Létezik Google, meg közösségi oldalak és nagyon durván utána tudtam nézni,hogy kicsoda ő, és sok dolgot megtudtam róla...amit már bánok,mert úgy lett volna a legjobb,ha alakul valami, akkor ezeket a dolgokat tőle tudom meg, amit már tudok az internet segítségével.

Megtudtam a nevét is... és szeretném bekövetni Instagrammon, aminek sokféle következménye lehetne, jó és rossz is :(

És ezért szeretném a ti véleményeteket is olvasni: hogy ha esetleg felismerne a fiú profilkép alapján, akkor mit gondolna? Ő nem tudja a nevemet,meg semmit rólam (ez teljesen bizonyos) és mennyire lenne számára fura, vagy ijesztő, hogy megtaláltam őt? Vagy örülne neki?

2020. okt. 16. 15:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Addig nem csinálok semmit közösségi oldalakon
2020. okt. 17. 14:42
 12/17 Á.Zoli ***** válasza:
100%

Attól, hogy csendes megfigyelő, még simán lehet belőle több. Sok barát(nőt) Ismertem meg ilyen kezdettel. Én sem a nyomulós típus voltam soha... :-)

Sok sikert kívánok 🤞

2020. okt. 17. 19:07
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm 😊

Most már úgy érzem,nem bírok magammal, amíg nem láthatom...nagyon elhatároztam magam, aztán hogy mi lesz belőle 🙄

2020. okt. 17. 19:13
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
16 év alatt nem lehet regisztrálni az oldalra , és max 13 éves lehetsz..
2020. dec. 1. 15:05
 15/17 A kérdező kommentje:

Jogos a meglátásod,viszont nem igaz

Elég éretlenül fogalmaztam meg a kérdést, így igaz, viszont ilyen kétségeim voltak🤷🏻‍♀️ez van

Ahány éves vagyok, úgy gondolom,teljesen egészséges hogy vannak ilyen aggodalmaim.

Nem lehet minden 16 éves egy 22 éves nő szintjén. Bocsánat 😌

2020. dec. 1. 15:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az első lépést tedd meg te mert valószínűleg ő nem fogja megtenni. Légy bátor és nyiss felé 😁
2020. dec. 1. 15:28
 17/17 anonim ***** válasza:
figyelj ha magabiztos vagy baj nem lehet. egyszer elunk be kell követni meg kell nezni likeolja e a képeidet de fontos h te ne likeold az oveit ha likeolja akar ra is irhatsz h beszelgethetnetek a buszon is or some. ha nem nem nincs gaz ezer masik srac el a foldon
2021. ápr. 20. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!