Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat a srác?
1 hónapja ismerem a srácot, kavartam vele egy buliban, smároltunk, nagyon nagyon jól éreztem magam vele. Megnevettetett, kedves, illedelmes volt, nagyon kellemes társaság.
Messze lakik tőlem, sajnos azóta még nem találkoztunk…
Azóta beszélgetünk messengeren, kedves, aranyos. Megbeszéltünk egy újabb találkozót, pontosabban meghívott egy haverja szülinapjára. Sajnos nem tudok menni.
Nekem csak fura, hogy már amikor megismertem, borzasztó helyes volt, ilyen tipik társaság közepe, nagyon jó képű, jó kiállású, sportos, jó volt az outfitje stb. Nekem 100%-ig az esetem (külsőleg és belsőleg is)
Én magamar személy szerint nem mondanám okvetlen “jó csajnak”, valahogy még is velem volt..
Pedig szerintem bárkit megkaphatna, kb csenttintenie kéne. (Jó, ebben benne van, hogy ízlések és pofonok, de szerintem sok lány esete lenne)
Szerintetek tényleg érdeklem, vagy csak játszadozik?
Megkérdezem óvatosan egy lány osztálytársát, azt mondta a csaj ő sem érti. Nem igen volt sosem barátnője, pedig simán lehetne.
Nekem itt valami bűzlik.
Nekem is csak ilyen óvatosan mondta, hogy majd valamikor összefuthatnánk, ha van kedvem és időm.
A barátaival tök nyílt, hangos, jó kedvű volt, nincsen oka kicsit félénknek lennie.
Más lányok, akiknek pl barátjuk volt, velük is tökre elvolt tök jól beszélgettek ilyenek.
Velem meg először nagyon határozott volt, meg mondom nagyon nagyon kedves volt és borzasztó jól éreztem magam vele, de írásban ilyen félénk meg néha fura dolgokat ír (amiket szerintem viccnek szánt, de én nem értem). Pl voltak a szüleivel kirándulni és mesélte, hogy tök szép a hely, kár hogy nem jöttem. Mondtam, hogy nem hívott (mondjuk nem mintha tudtam volna menni, mert dolgozom és messze lakik ugye. Megoldható a tali, de öt óra út azért nem kevés).
Erre mondta (szerintem viccből), hogy pedig ez egyértlemű, hogy jöhettél volna. Meg ilyesmi fura dolgok.
Nagyon kedvelem meg ha közelebb laknánk egymáshoz nem is lenne kérdés, hogy összejönnénk szerintem, mert én is kedvelem őt és ő is látszólag engem.
Valaki segítene??
Én 18/L ő 19/F
"1 hónapja ismerem a srácot"
Ne verjed át magad, nem ismered, csak láttad!
Egy hónap nem túl sok idő kiismerni bárkit is.
.
"kavartam vele egy buliban, smároltunk"
Lehet, a zúl korai ténykedéstek ijesztette el. Lehet, neki is jólesett, ám joggal gondolja, ha vele ilyen gyorsan, akkor mással is.
.
Ha te kedveled, ám LÁTSZÓLAG ő is téged, nem szabad ripsz-ropsz összejönnöd vele, nem biztos az, hogy a te érzésed és az övé azonosak.
#5 szerintem egy és ugyanaz a kérdező. (a végén az életkor leírása, szinte ugyan olyan).
Nos, már válaszoltam a másik kérdésedre is.
5 óra valóban sok, de olyan is létezik, hogy távkapcsolat (ez valakinek megy, valakinek nem, egyénfüggő). Látszólag, neki is tetszel. Esetleg, ha az ilyen bulis talik most nem jönnek össze, mert messze lakik stb. Akkor, meglehet próbálni megbeszélni vele, hogy félúton találkoztok egy városban vagy valahol. Mert, így legalább úgy kettesben is találkoztok (józanon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!