Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat a srac, miert folytatjuk meg mindig?
" Elhivtam egy rendezvenyre, ahol berugtam. (Eletemben akkor ittam 2ra,nem szoktam, es akkor se akartam, de nem voltam tul jo passzban.) tehat reszegen megcsokoltam."
Kettő dolgot rontottál el. Az egyiket le sem kell írnom, a másik pedig az,hogy mindemellett még nyomulós is voltál. Nyomulós csajt nem tisztelünk.
" Nem volt meg normalis kapcsolatom ws iszonyatos vagyom a szerelemre"
És így nem is lesz.
Mit akarhat a srác? A testedet. Figyelj már,felkínáltad neki magad, és még meg is bocsájtottad azt neki,amit nem kéne. Az ilyen lányokat nem tudjuk tisztelni, mint nő, így kiesik a potenciális partner szerepkörből és átkerül a potenciális szexpartner szerepbe, ami rád nézve elég megalázó.
Mit tegyél? Tiltsd le, és kerüld élőben és ne állj vele szóba. És mondd el neki az okát.
AMi még fontos: TANULJ BELŐLE,hogyan kell viselkedni. Így senki nem fog rád partnerként tekinteni,már bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!