Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit akarhat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akarhat?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve beszélünk minden nap,viszont találkozni nem találkozunk,mert rengeteg dolga van(dolgozik). Viszont nem tudom eldönteni hogy így már mire véljem a dolgokat.

Szerintetek?

2018. szept. 23. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha akarna valami komolyabbat, akkor egy év alatt rengetegszer megtehette volna.
2018. szept. 23. 14:16
 2/4 anonim ***** válasza:
:D A munka csak kifogás, nehogy elhidd már neki, hogy több mint egy év alatt soha nem volt egy szabad napja sem. Hagyjuk már ezt a dumát, nagyon átlátszó. Hogyha tényleg szeretne tőled valami komolyat, akkor már rég keresett volna alkalmat, hogy találkozzatok egymással, viszont így meg nem értem, hogy miért beszél veled ilyen sokat. Érdekes egy szituáció.
2018. szept. 23. 14:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Pont ezaz hogy közbe meg keres és beszélünk,és nem értem
2018. szept. 23. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Velem is volt ilyen, hiába hívtam, valamiért sose ért rá. Ennek ellenére napi szinten beszélgettünk. Arra jutottam, hogy levelezőpartnerre nincs szükségem, és inkább hagytam a francba.

Elhiszem, hogy valaki elfoglalt, ő tényleg az volt, de egy bizonyos szintig mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Ezt jegyezzétek meg. Hiába van ezer dolga valakinek, 1-2 héten belül szorít időt rátok, ha érdeklitek.

2018. szept. 23. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!