Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat, mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
van egy srác aki nagyon tetszik és kavarunk is hétvégente.Facen beszélünk de altalaban masnap vagy par ora elteltével valaszol.Olyan mintha hétvégén kicserélnék és akkor jól elvagyunk meg példaul hazibuliba együtt aludtunk es aranyos volt meg van olyan hogy fétékenykedik ha mas sracot szóba hozok meg utalgat hogy kellek neki de néha meg olyan mintha poénra venné aztan meg komolyan gondolja szóval igazából nemtudom mitakarhat. Mondtam neki hogy nemleszek a hétvégi baratnője mert hétköznap meg mintha nem is érdekelne.Egyszer közeledik aztan meg mintha nem is érdekelné.

2018. jún. 16. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
62%
Azon gondolkodom, hogy vajon mi lehet a kérdésed.
2018. jún. 16. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak jatszadozik veled. Ne vedd komolyan mert ha ő is annak venné akkor tuti nem csak hétvégén jutnal eszébe.
2018. jún. 26. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Haaat, én nem szívesen lennék egy ilyen "kapcsolatban"
2018. jún. 26. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!