Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel egész jól elvagyok viszont már a leg elején barátnak tekint. Hiába akarom lerázni,mindig visszajön. Ha meg akarom bántani akkor nem is veszi saját magára mert tudja hogy szerinte jó ember vagyok és így fogad el.(egyébként ez igaz is) Egyszerűen semmivel sem tudom lerázni. Ha meg mondom neki hogy nem akarok vele többet beszélni akkor abbamarad pár napig a beszélgetés és rám ír hogy beszéljük meg a dolgokat. De ha én egyszerűen nem akarok semmit ettől a lánytól? Mellesleg csak barátnak tart,legjobb barátnak és kezdd idegesíteni hogy nem tudok szabadulni tőle. Tudok vele normálisan beszélgetni. De már unom őt. Amúgy se szeretem a friendzone-os lányokat. Mit kéne tegyek?19/F ő 18/L
2018. okt. 4. 10:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Írd le neki hogy te nem szeretnél többet baratkozni vele ,meg írd le azt is hogy miért.mond hogy ezen Nincs mit megbeszélni,ne haragudjatok egymásra csak hagyni kell a másikat. Utána egész egyszerűen ne írj neki Vissza bármit ir
2018. okt. 4. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!