Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel tudnék hozzá odamenni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnék hozzá odamenni vagy ráírni ?

Figyelt kérdés

Már egy kis ideje nagyon tetszik az iskolámból egy lány, és valószínűleg én is neki.

Már egy ideje húzom-halasztom a leszólítást, mivel nem nagyon tudom mivel kéne oda mennem hozzá.

A bajom egyik forrása az, hogy a nevén és osztályán kívül nem tudok semmit a lányról, ezért okoz gondot felvenni vele a kapcsolatot.

Szóval milyen témával kapcsolatban tudnék oda menni hozzá, vagy esetleg ráírni ?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2022. febr. 26. 11:08
 1/4 A kérdező kommentje:
Értelmes választ adni ezen az oldalom luxus ?
2022. febr. 26. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem beszéltél vele soha? Akkor honnan tudod, hogy valószínűleg neki is tetszel? Vicces lenne egyébként, ha pont egymást keressük, mert ugyanebben a helyzetben vagyok lányként :D
2022. febr. 26. 13:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Nonverbális jelekből feltételezem, illetve amikor meglátjuk egymás látszólag picit furábban viselkedik mint én.

Folytonos szemkontaktus illetve azt lefelé szakítja :D

Meghát, hogy is mondjam (lehet többet látok bele) de érződik is :D

2022. febr. 26. 14:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Odamész hozzá bemutatkozól megkérdezed tőle, hogy tellt a napja, hogy van meg ilyesmik aztán ha látod, hogy ő is vevő rád akkor beszéljetek meg egy talit kérd el a facebook-ját.

Ha nem jönne be a dolog akkor meg nem kell búslakodni még van egy "pár" hal a tóban.

2022. márc. 27. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!