Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire éreznének magatokat fenyegetve, ha odamenne hozzátok egy 206cm-es és nem nádszál vékony fiú?
Mi az, hogy szóba állni?
Csak azért mert magas?..
Bocsi, de én 10, Pesten töltött év alatt azt tapasztaltam, hogy a megszólítók tömege kb. így oszlik meg:
- 45% szakadt csöves koldus
- 45% kevésbé csöves koldus
- 4% adománygyűjtős vagy egyéb fancy nevet viselő koldus
- 3% jehovás vagy egyéb szektás
- 2% srác, aki ismerkedne
- 1% eltévedt turista, aki nem tudja, merre van valami
Ez alapján azt hinném, inkább nézek ki gazdagnak, mint szépnek, de a sokkal szebb és a jóval szegényebb ismerőseimnél ugyanez az arány...
Na igen, tényleg kialakult már az emberekben, hogyha elindul valaki feléd (na ná hogy kunyerálni), vagy csak rád néz, már szeded is a lábad a másik irányba...
Ha nem néz ki csövesnek a szép, daliás gyermek, akkor az lesz a tényállás, hogy vonatjegyre gyűjt, mert éjjel kirabolták.
Egyáltalán nem érezném magam fenyegetve, ha kedvesen közelít felém.
Azt pedig imádnám, ha a párom ilyen magas lenne, szerintem pont, hogy inkább biztonságérzetet nyújt, jó lehet az ölelésébe bújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!