Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Igaz ez, hogy a szép...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Igaz ez, hogy a szép lányoktól megijedtek, azaz féltek odamenni hozzájuk?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor hallottam már ezt, meg hogy az átlagos kinézetű de szebb lányokat szólítják le a legtöbbször stb. Ezekből mi az igaz és mi nem? 😂

2021. aug. 23. 23:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök változó. Én óvatosabb tipus vagyok (de ha valaki nagyon tetszik, akkor megszólítom), a legjobb barátom simán odamegy bárkihez, de vannak haverjaim, akik az átlagos lányokat sem merik megszólítani.
2021. aug. 23. 23:23
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Háát személy szerint ha olyan nagyon szép lányokkal találkozom, először azt feltételezem, hogy már van barátja. Legalábbis eddig ezt a mintázatot fedeztem fel
2021. aug. 24. 02:04
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
Fiútól függ,van egy jó barátom aki semmilyen lánytól nem ijed meg,de a többséget elijeszti ha nagyon szép a lány
2021. aug. 24. 07:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is odamentem bármilyen szép lányhoz bármikor, simán. És elmondtam a rövid, de kedves mondókámat. Vagy bejött, vagy elküldött a francba. Ha elküldött, elnézést kértem és továbbmentem. Ennyi.
2021. aug. 24. 13:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Még annyit hozzáfűznék azoknak, akik írtak privátot, hogy nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést, csak kíváncsi voltam, hogy mennyire igaz ez a sztereotípia.:)
2021. aug. 24. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Minden sztereotípiára igaz, hogy általában van minimum annyi valóság alapja, hogy létezik ilyen is. Viszont általában az ellenkezője éppúgy igaz. A két véglet közti átmenet és bármelyik eshetőség gyakorisága pedig ismeretlen. Szóval azt nem tudjuk melyik mennyire általános. Sok külső tényező (pl. alkohol szint, pillanatnyi hangulat, stb) is befolyásolhatja.0

Minél kevesebb tapasztalata van valakinek, általában annál kevésbé mer próbálkozni, sőt általában annál ügyetlenebbül is teszi. Sokan vannak, akiket 1-2 kudarc lelomboz és utána egyre kevésbé mernek próbálkozni, így még kevésbé lesz tapasztalatuk ilyen helyzetekkel, ami egy ördögi kör. Ha megnézed, egy csomó ilyen kérdés van az ismerkedés kategóriában…

2021. aug. 25. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!