Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
đ Szerintetek mĂ©g mindig ciki a "SZERELMES LEVĂL", vagy mĂĄr kezd egyre kĂŒlönlegesebb lenni ?
đ Mert ugye gyakran nem merĂŒnk kezdemĂ©nyezni szĂłban, viszont ĂrĂĄsban egy kicsit könnyebb - Ă©n azt vettem Ă©szre (mĂĄsokon is).
đ RĂ©gen mĂ©g ciki volt, de mostanra talĂĄn lehet azt mondani rĂĄ , hogy egyedi/kĂŒlönleges ?
MƱködött ez valakinek valaha? Nem ciki szerintem, de csak akkor van Ă©rtelme, ha a cĂmzett is szerelmes. Vagy tĂĄn akkor sem.
Szerintem tĂ©ves megközelĂtĂ©s. Ismerkedni kell Ă©lĆben, legyĆzni a fĂ©lelmedet, ezt nem lehet megĂșszni.
S nem szerelmet kell vallani elsĆ sorban, hanem egyĂŒtt programokra menni, meg sĂ©tĂĄlni, Ă©rdeklĆdni a mĂĄsik irĂĄnt Ă©s bemutatni magad, s ha a harmadik randi is lĂ©trejön, akkor megfogni a kezĂ©t, ha hagyja, akkor bĂșcsĂșzĂĄskor meg lehet prĂłbĂĄlni megcsĂłkolni. Ha ezek sikerĂŒltek, akkor lehet szĂłban, vagy levĂ©lben szerelmet vallani. Szerintem. 49f
"Mert ugye gyakran nem merĂŒnk kezdemĂ©nyezni szĂłban..." - AttĂłl, hogy te nem mersz, mĂĄs srĂĄcok simĂĄn tudnak szĂłban is közeledni.
Szerintem egy szerelmes levĂ©l meglepetĂ©snek tök jĂł. Ha a barĂĄtnĆdnek kĂŒldessz egy ilyen levelet a szĂŒlinapjĂĄn, biztosan nagyon örĂŒlni fog neki. Viszont az ismerkedĂ©si szakaszban Ă©n nem kĂsĂ©rleteznĂ©k ezzel.
(TovĂĄbbĂĄ, ha a szerelmes leveledben is ilyen emojikat akarnĂĄl hasznĂĄlni, akkor ne lepĆdj meg az elutasĂtĂĄson...)
Ha egy ismerĆstĆl kapnĂĄm mindenhogy ciki lenne, mert nem szĂĄmĂtok rĂĄ Ă©s Ăgy nem csak ĂrĂĄsban hanem szĂłban is az lenne.
Ha a pĂĄromtĂłl kapnĂĄm akkor nem lenne ciki, elolvasnĂĄm Ă©s eltennĂ©m. UtĂĄna valĂłszĂnƱleg soha többet nem vennĂ©m elĆ, mert elfeledkeznĂ©k rĂłla.
â te vagy a ciki hogy ilyenekre gondolsz
âmĂ©g nem valĂł ez neked
â hagyd meg ezt olyannak aki tud gondolkodni
(#4.)
â Amikor a tanĂtvĂĄny felĂŒlmĂșlja a mesterĂ©t :,-)
â BĂŒszkesĂ©ggel tölt el gyermekem, hogy lĂĄthatom munkĂĄm gyĂŒmölcsĂ©t !
â Ăs örömkönnyeket hullajtok - hogy lesz valaki, aki tovĂĄbb viszi az EMOJI-KĂLDETĂST !
đ LĂ©gy szerencsĂ©s az utadon ! Mert innentĆl szabadon eresztlek :,-)
â De baszki, nem hiszem el, hogy a tanĂtvĂĄnyom a MESTERE ellen fordult :D
â Nem erre tanĂtottalak :D
â De jĂłl hasznĂĄlod a kĂ©pessĂ©ged - azt meg kell hagyni ! (szĂłval ment a pipa/like :3 )
â HĂĄt Ă©n megprĂłbĂĄltam ma egyet -.-)'
â HĂĄt mondanom se kell....borzalmas.
â De majd holnap - megfƱszerezzĂŒk egy kis fantĂĄziĂĄval :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!