Nektek van valamilyen különleges hobbitok? Szerintetek az ilyesmi mennyire ciki? Vagy nem is az?
Figyelt kérdés
Nekem van.
Ugye nagyon gyorsan nő a családunkban mindenki lába, ezért sok cipőt vásárolunk.
A cipők dobozaiból én szebbnél szebb (létező és akár kepzeletbeli) autó modelleket/maketteket csinálok.
2018. júl. 10. 13:52
1/25 bamboochatheone válasza:
Pár képet rakhatnál fel, érdekesnek találom! :)
2/25 anonim válasza:
Van róla youtube videó? Ha nincs, miért nincs?
3/25 anonim válasza:
Engem kimondotan érdekelnének az eredmények - szerintem igen pozitív, hogy ennyire kreatív vagy!
5/25 anonim válasza:
Mondjuk ha a szüleid és nagyszüleid lába is folyamatosan nő, akkor lehet, hogy érdemes lenne kihívni az RTL stábját, az már megérne 10 perc műsoridőt a híradó előtt.
6/25 anonim válasza:
Különleges hobbitok? Frodó. Tufa.
7/25 A kérdező kommentje:
Igazából van egy kisfilmem YouTubeon, amiben a Minecraftban megépített hasonmását vezetem:
Sony Vegas Pro-val csináltam
2018. júl. 11. 10:49
8/25 anonim válasza:
Nyilván nem a Minecraftos autó modell keltette fel az érdeklődésünket, hanem a cipősdobozból készített. Olyan youtube videód nincs?
9/25 A kérdező kommentje:
Hát igazából vannak videóim, amiket otthon készítettem, de nincsenek fenn youtubeon, de majd feltöltöm őket
2018. júl. 11. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!