Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Nektek van valamilyen különleg...

Nektek van valamilyen különleges hobbitok? Szerintetek az ilyesmi mennyire ciki? Vagy nem is az?

Figyelt kérdés

Nekem van.

Ugye nagyon gyorsan nő a családunkban mindenki lába, ezért sok cipőt vásárolunk.

A cipők dobozaiból én szebbnél szebb (létező és akár kepzeletbeli) autó modelleket/maketteket csinálok.

2018. júl. 10. 13:52
1 2 3
 11/25 bamboochatheone ***** válasza:
18%
Ne haragudj de mennyi idős vagy? Azért ezek 10 éves kor felett már elég gagyinak és cikinek számítanak. Én 12 évesen Dodge RAM jellegű karton pick-upot csináltam neonnal az alján és működő pneumatikus hátsó futóművel.
2018. júl. 12. 02:40
 12/25 A kérdező kommentje:

Jó van, de én szegény vagyok, úgyhogy csak őskori jellegű autókat tudok előállítani.

Majd akkor tudok olyan hiperszupereket csinálni, miután kiraboltak egy trafikot.

(megj.: Egy dolgot több más dolog is befolyásolhat, nem csak egy. Mivel az autómodellek funkcióját nem csak az életkor, hanem az anyagi helyzet is befolyásolja. Másik példa: Egy anyag halmazállapota a hőmérsékletek kívül a nyomástól is függ)

Bocs

2018. júl. 12. 10:31
 13/25 A kérdező kommentje:
Ja és a 3. képen lévő modellt pályázatra készítettem és nyertem.
2018. júl. 12. 10:39
 14/25 bamboochatheone ***** válasza:
67%

Én ezt értem, de se kereke, se egy ajtó vagy valami amitől rá tudom mondani hogy ez már nem igazán egy cipősdoboz hanem valami járműféle.

De ha téged ez tesz boldoggá akkor senkivel se foglalkozz, tedd azt amitől Te boldog vagy és a többiek véleménye pedig nem számít.

2018. júl. 12. 13:51
 15/25 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ügyes vagy. Főleg hogy minecraftban is meg tudtad csinálni. Ez művészet. Kevesen értik. De akik értik értékelik.
2018. júl. 12. 14:25
 16/25 A kérdező kommentje:
#14, bocsika, de nem volt kedvem mégegyszer lefotózni az autókat. Már a mostaniaknak is van kerekük, csak nem frissítettem a képeket. De van még videó is ott a fudalli.blogspot.com oldalon, az bebizonyítja, hogy van ajtaja az oldalán és a tetején. Azért köszönöm a bíztató dicséreteket.
2018. júl. 13. 08:01
 17/25 anonim válasza:
0%
Szánalmas vagy öcsém.. igazi Faszjankó
2018. júl. 13. 21:24
 18/25 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem rendben van! az utolsó taj tahó, nem kell rá hallgatni! Amúgy ügyes vagy, és ha örömed telik benne, nincs ezzel semmi gond, sőt.... Ki tudja hova növöd ki magad :)
2018. júl. 13. 23:46
 19/25 veterán vas ***** válasza:
66%

Szóval azért ilyen primitívek ezek az izék -nem bírtam autómodelt írni- mert szegények vagytok. Viszont a nagy szegénység közepette, rengeteg új cipőt vásároltok.

Nincs egy kis ellentmondás ebben? ;)

2018. júl. 14. 02:59
 20/25 A kérdező kommentje:

Ja, arra gyűjtünk mindig pénzt, és elfogy. Kajára is kell még. Kartonpapír, meg színespapír van alapból, mert már évekkel ezelőtt vettünk. De ilyen hiperszuper "Addon"-okra nem nagyon telik...

Mind1

2018. júl. 15. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!