Nektek van valamilyen különleges hobbitok? Szerintetek az ilyesmi mennyire ciki? Vagy nem is az?
Nekem van.
Ugye nagyon gyorsan nő a családunkban mindenki lába, ezért sok cipőt vásárolunk.
A cipők dobozaiból én szebbnél szebb (létező és akár kepzeletbeli) autó modelleket/maketteket csinálok.
Jó van, de én szegény vagyok, úgyhogy csak őskori jellegű autókat tudok előállítani.
Majd akkor tudok olyan hiperszupereket csinálni, miután kiraboltak egy trafikot.
(megj.: Egy dolgot több más dolog is befolyásolhat, nem csak egy. Mivel az autómodellek funkcióját nem csak az életkor, hanem az anyagi helyzet is befolyásolja. Másik példa: Egy anyag halmazállapota a hőmérsékletek kívül a nyomástól is függ)
Bocs
Én ezt értem, de se kereke, se egy ajtó vagy valami amitől rá tudom mondani hogy ez már nem igazán egy cipősdoboz hanem valami járműféle.
De ha téged ez tesz boldoggá akkor senkivel se foglalkozz, tedd azt amitől Te boldog vagy és a többiek véleménye pedig nem számít.
Szóval azért ilyen primitívek ezek az izék -nem bírtam autómodelt írni- mert szegények vagytok. Viszont a nagy szegénység közepette, rengeteg új cipőt vásároltok.
Nincs egy kis ellentmondás ebben? ;)
Ja, arra gyűjtünk mindig pénzt, és elfogy. Kajára is kell még. Kartonpapír, meg színespapír van alapból, mert már évekkel ezelőtt vettünk. De ilyen hiperszuper "Addon"-okra nem nagyon telik...
Mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!