Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Nektek van valamilyen különleg...

Nektek van valamilyen különleges hobbitok? Szerintetek az ilyesmi mennyire ciki? Vagy nem is az?

Figyelt kérdés

Nekem van.

Ugye nagyon gyorsan nő a családunkban mindenki lába, ezért sok cipőt vásárolunk.

A cipők dobozaiból én szebbnél szebb (létező és akár kepzeletbeli) autó modelleket/maketteket csinálok.

2018. júl. 10. 13:52
1 2 3
 21/25 bamboochatheone ***** válasza:
24%
Tartom a véleményemet.
2018. aug. 25. 20:45
 22/25 anonim ***** válasza:
65%

Megnéztem a blogbejegyzést, hát nekem nagy csalódás volt. Valahogy ez nálam nem éri el a szebbnél szebb autómodell fogalmát. Kb így néztek ki alsóban a technika dobozaink, amikor ki kellett dísziteni. Egy kerekes tároló meg nem attúl lesz busz, hogy rácsipeszelsz pár zsebkendőt, meg megfordítod a kosarát.

Viszont amíg elszórakoztat, csináld, gondolom Te a képzelőerőddel sokkal szebbnek látod. Annyi önkritikád azért legyen, hogy ne hívd őket autómodellnek. Plusz valami egyedi nevet is kitalálhatnál, nem kell egy olcsó kínai cipőt márkaként használnod .

2018. aug. 26. 13:25
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
*attól, elütöttem :)
2018. aug. 26. 13:26
 24/25 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy az első cipősdobozkának Fudali volt a márkája. Az nagyon megtetszett nekem. Azt a csodás nevet örökre a fejembe véstem! Csak kicsit akartam megváltoztatni, Fudalli névre...
2018. szept. 2. 11:50
 25/25 anonim válasza:
50%
Nekem nagyon tetszik az autómodelled, én mindenre festeni szoktam. (mármint nem képeket festék, hanem pl a számológép dobozára festék képet)
2018. okt. 31. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!