Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hoz fel témákat, ha ő kezdeményezi a beszélgetést?
Sziasztok.
Ráírtam egy lányra még novemberben, elkezdtünk beszélgetni, majd másfél hét után megszakadt a kapcsolat (meguntam, hogy mindig én írtam és kipróbáltam mi a helyzet akkor, ha nem én írok..).
2 hete rám írt, hogy nem-e segítenék neki edzésben (elakar kezdeni edzeni, és mivel én már edzek egy jó ideje, ezért hozzám fordult segítségül), de nem is ez a lényeg, hanem, hogy így újra a képbe jött.
1 hét eltelte után ráírtam, hogy mi a helyzet az edzéssel és elkezdtem érdeklődni iránta (megint), majd megkérdeztem, hogy nem-e szeretne újra elkezdeni beszélgetni. Igent mondott, de korántsem felhőtlen itt a dolog.
Már a legelső novemberi beszélgetésnél is az volt a probléma, hogy nem nagyon hoz fel témákat. Bőven válaszol, nem 1-2 szavakkal, viszont nem nagyon kérdez. Ott akkor még pluszban volt az a dolog is, hogy nem írt először.
Most viszont Ő ír először, viszont témákat ugyan úgy nem hoz fel..
Én pedig nem hozhatom fel a világ összes témáját.. (pedig én tényleg igyekszek mindent beleadni, de lassan már én érzem magam kellemetlenül, hogy olyan, mintha magammal beszélgetnék..) A fő probléma itt azzal van, hogy Ő ír először, viszont ha rajta múlna akkor egy "Szia, miújság" után megállna a beszélgetés.
Lehet, hogy szimplán csak ilyen beállítottságú, de szerintem ez akkor sem nyerő.. Legalábbis, ha engem érdekel valaki, akkor érdeklődöm iránta és nem csak azt kérdezem meg, hogy "Milyen napod volt?". Volt már ilyen, megkérdezte, leírtam, és ennyi volt a beszélgetés, mert én direkt nem hoztam fel semmi témát, mert kíváncsi voltam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!