Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem hoz fel témákat, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hoz fel témákat, ha ő kezdeményezi a beszélgetést?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ráírtam egy lányra még novemberben, elkezdtünk beszélgetni, majd másfél hét után megszakadt a kapcsolat (meguntam, hogy mindig én írtam és kipróbáltam mi a helyzet akkor, ha nem én írok..).

2 hete rám írt, hogy nem-e segítenék neki edzésben (elakar kezdeni edzeni, és mivel én már edzek egy jó ideje, ezért hozzám fordult segítségül), de nem is ez a lényeg, hanem, hogy így újra a képbe jött.

1 hét eltelte után ráírtam, hogy mi a helyzet az edzéssel és elkezdtem érdeklődni iránta (megint), majd megkérdeztem, hogy nem-e szeretne újra elkezdeni beszélgetni. Igent mondott, de korántsem felhőtlen itt a dolog.

Már a legelső novemberi beszélgetésnél is az volt a probléma, hogy nem nagyon hoz fel témákat. Bőven válaszol, nem 1-2 szavakkal, viszont nem nagyon kérdez. Ott akkor még pluszban volt az a dolog is, hogy nem írt először.

Most viszont Ő ír először, viszont témákat ugyan úgy nem hoz fel..

Én pedig nem hozhatom fel a világ összes témáját.. (pedig én tényleg igyekszek mindent beleadni, de lassan már én érzem magam kellemetlenül, hogy olyan, mintha magammal beszélgetnék..) A fő probléma itt azzal van, hogy Ő ír először, viszont ha rajta múlna akkor egy "Szia, miújság" után megállna a beszélgetés.

Lehet, hogy szimplán csak ilyen beállítottságú, de szerintem ez akkor sem nyerő.. Legalábbis, ha engem érdekel valaki, akkor érdeklődöm iránta és nem csak azt kérdezem meg, hogy "Milyen napod volt?". Volt már ilyen, megkérdezte, leírtam, és ennyi volt a beszélgetés, mert én direkt nem hoztam fel semmi témát, mert kíváncsi voltam. :D

2022. febr. 13. 19:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hülyén hangozhat, de ugyanilyen vagyok, nem szerettem sose ráírni fiukra, mert "tuti zavarom" es en kifejezetten imadtam, ha ok irnak, es oszinte leszek volt akit ez nem zavart, vagy csak jol leplezte :D de nagyon kis cukin irt mindig. Ha teged ez zavar, beszeljetek meg, egyik nap o masik nap te irj, de ezt meg macera eszben tartani. Masik dolog, imadtam magamrol meselni, ha kerdezett elmeseltem a fel eletem is xd, es nagyon is erdekelt a beszelgeto partnerem is, de mindig rendszerint elfelejtettem visszakerdezni, mert elterelodott a tema azza, hogy a hogy vagy-ra en regenyt irtam es mire visszakerdeztem volna mar arrol beszeltunk, hogy milyen poloba menjek masnap suliba :DDD Bar teny, hogy en ezzel temat generaltam, de attol meg nem kerdeztem vissza sose, mint akit full nem erdekli a masik. Aztan a jelenlegi parom, ezt ugy oldotta meg, hogy o valaszolt akkor is ha en nem kerdeztem meg o hogy van :DD es ez elegge feltunt, hogy ja bakker bocsi, na utana en is kerdeztem, es mivel annyira magamrol meseltem rajottem EN semmit nem tudok rola de o mar mindent, na itt kezdodott h folyton csak kerdeztem-kerdeztem-kerdeztem :D
2022. febr. 13. 20:39
 2/13 anonim ***** válasza:
25%
Lehet csak retek unalmas a csaj, én nem is beszélek ilyen szobanövényekkel.
2022. febr. 14. 01:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem volt szép!

Ha így is gondolod, ne írtad volna meg, vagy legalábbis finomabban.

2022. febr. 16. 16:34
 4/13 A kérdező kommentje:

Helyzet változatlan.

Én teljesen nem értem ezt.. Beszélgetést kezdeményez, de képtelen érdeklődni irántam. Kérdem én, akkor miért ír rám? :D

Pedig tényleg értelmes lánynak tűnik, nem értem ezt az egészet, valószínűleg annyira mégsem érdeklem.

2022. febr. 16. 17:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom, számomra is fura helyzet.
2022. febr. 16. 20:38
 6/13 anonim válasza:
47%
Nem értelmes, ha képtelen normális kommunikációra (mint mostanában jo sok ember). Lehet az us, annyira narcisztikus személyiség, hogy ő várja az érdeklődést még így is.
2022. febr. 16. 23:09
 7/13 anonim ***** válasza:
65%
Ha ennyire zavar kérdezd már meg, hogy minek ír, ha sose akar beszélgetni. Te se vagy a kommunikáció istene, ha képtelen vagy ennyit megkérdezni tőle, vagy ha tényleg ennyire beszélgetni akarsz, kérdezz te tőle, és ha nem kérdez vissza, irónikusan kérdezz vissza "az, hogy velem mivan gondolom nagyon érdekel téged is, azért kérdezel ennyit felőlem és írsz rám minden nap"
2022. febr. 17. 12:43
 8/13 anonim ***** válasza:
De ha hosszan válaszol, csak ad hozzá valamit pluszban, amit tovább lehet vinni.
2022. febr. 17. 13:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
vagy nárcisztikus személyiség, vagy nem tud jól kommunikálni írásban, lehet hogy találkoznotok kéne mert élőben mégis másabb beszélni valakivel, viszont ha találkoztok lehet nem gondolná át előtte hogy miről/milyen témákról beszéljetek és ha te meg szinte mindent megkerdeztel mar rola akkor eleg gazos lenne a tali
2022. febr. 17. 15:42
 10/13 A kérdező kommentje:

Nehogymár már még én legyek beállítva a "hibásnak".. Mit kellene tennem? Kérdezzek rá, hogy "Amúgy, miért szarsz le magasról?" :DD Én annál többet nem tudok tenni, hogy igyekszek mindenről érdeklődni felőle..

8#

Igen, hosszan válaszol, amiből ÉN tovább is viszem a témát szintén egy hosszú válasszal, utána pedig semmi érdemleges nem jön általában, ezért jön az a dolog, hogy újra témát kell felhoznom.. Ez egy örök körforgás.

Már nem aggódok ezen, nem stresszelek rajta. Nem írt több napja, és én sem neki. Talán így a legjobb, én adtam ennek a dolognak 2 esélyt is, sajnos nem jött össze egyik sem.

2022. febr. 17. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.