Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék beszélgetést...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék beszélgetést kezdeményezni ?

Figyelt kérdés

Már szünet előtt szimpatikus lett egy lány és van egy olyan érzésem hogy én is szimpatikus vagyok a számára.

A problémám pedig az hogy nem vagyok a legkreatívabb típus és nagyon lövésem sincs mivel tudnám leszólítani. A dolgot még az is nehezíti hogy szünetekben általában 2 barátnőjével van.

Gondolkoztam azon is ráírok, de mivel egyszer sem beszéltünk még, így szerintem egy picit furán adná magát a helyzet.

A kérdésem az lenne hogy mivel és hogyan tudnám/milyen témával kapcsolatban tudnám leszólítani ?

Köszönöm előre is a válaszokat! :D

2022. jan. 1. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem írj rá inkább. Egyik osztálytársamnak bejött.
2022. jan. 1. 17:48
 2/7 A kérdező kommentje:

És ott hogyan tudnám a beszélgetést elindítani ?

Még nem beszéltem a lánnyal, ez okozza a legnagyobb problémát, nem tudok témát, érdeklődési kört, stb ...

2022. jan. 1. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Mivel szilveszter volt így simán megkérdezheted tőle hogy neki hogyan telt. Vagy arról hogy a téli szünete milyen volt vagy ilyesmi.

Ha akar beszélgetni akar veled akkor szinte tök mindegy miről, csak persze normális témát hozz fel neki

2022. jan. 2. 12:09
 4/7 anonim válasza:

Mond el neki, hogy bejön neked.

Mit veszíthetsz? Ha valaki nevét rajtad ezért, akkor mi van?

Megmondod, hogy én legalább nem vagyok meleg. De nem tudom, hogy nézel ki. Mert ha dagadt vagy és béna, vagy hülye, és a csaj egy vékony, szép, okos lány, ne vár sokat!

2022. jan. 3. 16:56
 5/7 A kérdező kommentje:

4-es, hát nem igen tartom a legjobb ötletnek csak úgy, ismeretlenül egyből azzal kezdeni.

A legjobb ami eszembe jutott az hogy "Korábban is észrevettelek, és azon gondolkoztam hogy beszélgethetnénk valamikor, ha lenne kedved"

Tudom, hogy ez is direkt megszólítás, bár igaz nem kreatív, de mégsem a konkrét bevallás.

Illetve magamról, kb 185cm magas, egyáltalán nem tartom magam csúnyának, próbálok oda figyelni magamra, az öltözködésemre. Általában 4,5 felett van mindig az átlagom.

Én 11-es vagyok, a lány 9-es.

2022. jan. 3. 21:21
 6/7 anonim válasza:
Eddig jó. Írj privátba ha gondolod
2022. jan. 5. 15:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Csak van valami, amiben a segítségét kérheted. Vagy ha voltak összenézések stb., akkor csak menj oda egy "észrevettelek" szöveggel rögtön azután, hogy egymást néztétek. A többi már adni fogja magát.

A feladat kezdetben csak annyi, hogy megtaláld az alkalmat, az ürügyet a kapcsolatfelvételre. Utána még melós, mert bemutatkozni, szóra bírni, beszélgetni vele, közös témákra terelni a szót stb., van vele munka.

2022. jan. 7. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!