Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék vele beszélgetést kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel általában egy busszal szoktunk menni reggelente. Arról jön amerről én, ugyanazokon az utcákon sétálunk végig. Nagyon tetszik, de nem tudom hogy szólítsam meg, és milyen indokkal. Nem akarok ijesztőnek tűnni, vagy túl rámenősnek. Én 17 vagyok, ő is akörül lehet. Mit gondoltok?2021. dec. 6. 08:24
1/9 anonim válasza:
Szia, szabad melletted a hely?
Onnantól kezdve mondjuk bármi lehet jó kezdet
2/9 anonim válasza:
Szerintem csak természetesen, egyszerűen, kedvesen.
Akkor lennél ijesztő vagy rámenős, ha rögtön le akarnád smárolni.. :-D
Ugyanabba a suliba jártok? Ha nem, akkor megkérdezheted, hogy melyikbe jár...
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igen, gondoltam ezekre, meg arra is hogy leülök mellé, de mivel a végállomáson szállunk fel, ez elég fura lenne az üres buszon :P Meg amúgy szerintem a beszélgetés már menne, csak azt nem tudom, hogy szólítsam meg, esetleg valami ürüggyel?
2021. dec. 6. 16:10
4/9 anonim válasza:
Már bocs, de ennyire nem vagy kreatív?
Kérsz tőle egy papírzsepit, vagy ceruzát, vagy bármit...
5/9 anonim válasza:
Valami piti ürügy, pl xy út után ez az utca jön? Vagy ez a busz elmegy az xy térig?
És kész is a beszélgetés👍
6/9 Senior Séf válasza:
Kérdezd meg, melyik suliba jár, és hogy oda ment-e át az X.Y. nevű föcitanár akit nagyon szerettél.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket, válaszokat! Rajta leszek az ügyön! :)
2021. dec. 7. 18:22
8/9 anonim válasza:
Attól még, hogy üres a busz, leülhetsz mellé, és előtte megkérdezheted, hogy leülhetek? Ez jól hangzik, udvarias, és ahogy válaszol, abból is láthatod, hogy szimpatizál-e veled. Megkérdezheted, meddig utazol, már láttalak máskor is, hova jársz, mit tanulsz stb. Aztán ha leszálltok: elkísérhetlek-e egy darabon, adnál-e egy telefonszámot, vagy: legközelebb már nem véletlenül kellene találkoznunk. De ha az elején unottan felelget, akkor hagyjad.
9/9 Dzsoki válasza:
Nem a buszon,már az utcán tudod kezdeni!Szia,valami állandó ebben a változó világban!Ma is együtt tudunk utazni busszal.Elmondod,hogy melyik suliba mész.Megkérdezed,hogy ő melyikbe megy? A válasz alapján vagy elkiséred,ha engedi,esetleg azt mondod,hogy az egy kicsit messze van,nem tudod elkisérni.Visszafelé,esetleg igen.Mikor végzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!