Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtudnátok bocsájtani a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudnátok bocsájtani a párotoknak?

Figyelt kérdés

Történt, hogy egy lány rámírt, becézgetett macimnak, meg minden hülyeségnek, amit én elleneztem mert megmondtam csak barátok, a lánynak is megmutattam hogy higyje el. Ő elkezdett kombinálni, veszekedés lett belőle, aztmondta hogy nemtud bennem bízni mert biztosan szexcseteltem vele..(?)

Levette a kapcsolati státuszt facebookról, a közös képeket, dolgokat mindenhonnan, majd letiltott. 2 hétig tartott. Ebben a két hétben lezajlott, hogy egy régi "fiúbarátjának" tetszik a lány, és le is feküdtek.. Majd rá 3 napra felold a lány, és nekem könyörög hogy fogadjam vissza(hozzáteszem itt még nem tudtam róla), megbeszéltük mindent, majd ráírtam a srácra mert megláttam a lány beszélgetései közt hogy elég romantikusan írkáltak egymásnak abba a két hétbe, a lány nem akarta a Facebookos beszélgetést megmutatni, a srác mondta hogy abba a két hétben együtt voltak, és már azt sem tudom mi lenne a jó döntés, most meg azt mondja hogy azért feküdt le vele mert kellett neki valaki, akivel eltud felejteni engem, de nem megy és még mindig engem szeret, és hogy nem csalt meg, mert nem beszéltünk abban a két hétben...

Egy hónapja lennénk együtt

19éves a leányzó. Válaszokat köszönöm előre is..

2022. febr. 11. 12:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ó, ember... ez egy... idióta.
2022. febr. 11. 14:19
 12/19 anonim ***** válasza:
Nincs az az isten
2022. febr. 12. 05:07
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Hosszú véleményeket szeretnék kérni"

Figyelj, nagyon egyszerű a képlet, ha logikusan nézzük. Tudom, kedveled, lehet hogy már valamennyire szereted is.

1 hónapja lennétek együtt.

Ebből 2 hét volt a hiszti letiltás és félredugás.

Szerinted érdemes, ezt 1 hónap helyett 1 évig húzni? Mik lesznek még a következő red flagek, a legközelebbi féltékenységi balhénál miket fog vajon csinálni, ha már 1 hónapon belül ezt megcsinálta? Fogsz tudni benne bízni? Mit fogsz 1 év múlva gondolni, ha megpróbáljátok újra és kiderülnek még hasonló finomságok?

Én azt mondom, hogy meg is érdemli az, aki egy pár hét után ekkora pofánvágós red flag után ragaszkodik a párjához mint egy plüssmaci. Akkor hadd koppanjon még nagyobbat, tanulja meg úgy. Nem tudom erre mit mondani. Ahelyett, hogy a kemény pár hetes "párkapcsolatát" kiheverte volna és lett volna lehetősége normális párt találni.

2022. febr. 12. 08:39
 14/19 anonim ***** válasza:

Ja, azt még hozzáteszem, hogy a pofádba hazudott, mikor bisszakönyörögte magát ez a lelkisérült lány hozzád, aztán azzal védekezett, hogy ez nem megcsalás, mert nem voltatok együtt. :)

Ennek fényében, ha úgy döntesz, akkor sok boldogságot nektek a jövőben!

2022. febr. 12. 08:42
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek. Gondolkodtam, nincs megbocsájtás.
2022. febr. 12. 12:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert a továbbiakhoz!
2022. febr. 12. 12:53
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, és mindenkinek!
2022. febr. 12. 12:55
 18/19 anonim ***** válasza:
64%

Az emberek és pláne a helyzeteik sok félék. Sok féle képpen alakulhat, bárhogy döntesz. Nem lehetetlen, hogy ez csak egyszeri hiba volt és ha megbocsátasz, akkor utána minden rendbe jön és sokkal jobban megy tovább. Viszont egyáltalán nincs rá garancia, hogy ez történik. Sokan sok félét tapasztaltak már hasonló helyzetben - meg sok félének az ellenkezőjét is.

Ha van egy amúgy erős és alapvetően jó kapcsolat, az lehet, hogy kibír egy-egy nagyobb botlást, komolyabb hibát is és érdemes lehet küzdeni érte, hogy a komolyabb problémákat is inkább megoldjátok, mint kidobjátok azt a részét is, ami jól működik.

Viszont, ahogy mások is írták, 1 hónap nem hosszú kapcsolat, annak is jó részét külön töltöttétek. Ez nem egy hosszú, tartós kapcsolat, amire bármit lehet/érdemes alapozni. Ha több éves kapcsolat lenne, talán jobban számítana, hogy nem akarod elveszíteni a már befektetett időt és eredményeket. De néhány hét? Ezt néhány hét alatt simán túlteljesíted egy másik kapcsolatban mással - akivel nincs egy ekkora tüske már az elejétől a kapcsolatotokban, ami a jövőben bármit könnyedén megmérgezhet, ami alapvetően aláaknázza a bizalmad benne. Zárd le a dolgot, tedd túl magad rajta és keress inkább mást helyette!

2022. febr. 13. 12:53
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2022. febr. 13. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!