Megtudnátok bocsájtani a gyereketeknek ha börtönbe kerülne?
Kérdés, hogy kinek árt vele. Adócsalás pl olyan dolog, hogy persze nem örül neki az ember, de számomra még mindig kevésbé súlyos mintha valaki pl kirabol az utcán egy embert.
Szóval ez volna a döntő, hogy ki a szenvedő fél.
Kábszer kereskedelemnél pl az, hogy ki tudja mi lesz azokal akiknek eladta.
Amíg nem ártatlan emberek ellen tesz valamit, addig talán meg. (Drogos vesz mástól, szóval neki mindegy.)
De ha pl kirabol, meglop valakit, esetleg erőfölényét kihasználva ok nélkül bánt gyengébbeket, akkor nem, de legjobban magamnak nem, hogy mit rontottam el a nevelése alatt.
Mit kell ezeken megbocsájtani?? Én is sikkasztabék, adócsalnék ha tudnék, és ezzel egyet ért minden nem agymositt tudatos ember is, aki ismeri a rendszert ami körülveszi. Ez olyan mintha arabszolgatartódtól lopnál. Isten szemében pozitív.
Nem kell megváktoznia. Örülnék, hogy értelmes embert neveltem, csak sajnálnám, hogy lebukott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!