Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm nagyon félénk ezzel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nagyon félénk ezzel kapcsolatban, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Körülbelül 7 hónapja együtt vagyunk. Csókon, ölelésen és kézfogáson kívül nem is volt semmi "intimebb" dolog. Igazából ez egy kicsit zavar, mert hát valljuk be, fiú vagyok én is, igénylem az intimitást, és itt most nem is a lefekvésre értem. De barátnőm nem. Mintha teljesen prűd lenne vagy nem is tudom. Amikor feljön ilyen téma egész egyszerűen kikerüli, meg hajlandó sem beszélni róla. Nem éreztem még egyszer sem, hogy "úgy" vonzódik hozzám, de azt mondja jól nézek ki és bejövök neki. Csak egyszerűen mintha neki abszolút nem lennének ilyen téren igényei.

Szerintetek mit tegyek? Nem szakítok vele mert nagyon szeretem. 18f, 16l

2022. febr. 9. 09:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nagyon egyéni. Van aki szűzen 1 hónap után bele megy dolgokba, van aki fél év után, van akinek 1-2 év van, mert pl nem akarja elsietni. Tehát az, hogy kinek mennyi idő kell az teljesen egyén függő.

Meg hát ugye sok más opció is létezik, hogy miért nem akarhatja viszont ezt ő tudja..

Az hogy nem hajlandó róla beszélni, nem jó. Bár lehet az is, h fél az egész témától és egyszerűen nem mer róla beszélni.

Amikor menekülne, akkor kérd meg, hogy ne tegye, mert neked az nem jó érzés, hogy nem tudod mi van\miz gondol.

2022. febr. 9. 18:53
 12/14 anonim ***** válasza:
55%
Nem lehet, hogy vallásos?
2022. febr. 10. 08:10
 13/14 anonim válasza:
14%
Ezért nem szabad ilyen korúakkal kezdeni, egyszerűen bugyuták, kommunikàcióra képtelenek, nincs könnyű dolgod, a te korosztályod többnyire is ilyen.
2022. febr. 12. 05:39
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Több oka lehet, hogy húzódozik:

- talán fél, hogy teherbe esik, mert nem mer védekezni (tablettát felíratni, vagy nem bízik benned a gumival),

- arra nevelték, hogy a fiúk csak csapodárok,

- fiatalnak látja még magát erre,

- talán a vallása tiltja...

Igyekezz megbeszélni vele a tartózkodása okát, pl. azzal kezdd, hogy most nem akarsz semmi "olyat", de szeretnéd, ha megmondaná a valóságot. Ha gondolod, azt is megemlítheted neki, hogy (mivel nagyon szereted), hajlandó vagy mellette kivárni a megfelelő alkalmat, csak mondja meg, mi az oka a tiltakozásának.

2022. febr. 12. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!