Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy áll barátnő ügyileg ez a korosztály?
14-19 évesek
Én úgy vettem észre, hogy a többségnek nem nagyon jön össze, de persze vannak bőven akiknek sikerül. Én ismeretségi kör alapján olyan 65-35%-ra tenném.
Itt most őszintén írjátok meg, hogy volt-e már, most nem a a haverok előtt vagyunk, ahol mindenki bekamuzza mert cikinek érzi. Valamint, kíváncsi vagyok, hogy a ti baráti köreitekben hogy van ez. Kort nem árt írni, én 17 vagyok.
Szerintem nem is kéne nagyon összejönnie a dolognak 14-15 évesen. Semmi baj nincs, ha nincs barátnőtök fiúk, még előttetek áll az élet, 14-19 év...ugyan, még csak most kezdődik a dolog...és nem is kéne erőltetni,hogy összejöjjön ez a kapcsolatosdi (ahogy a kérdező fogalmaz)
Majd ha agyban odáig megértek, úgyis kialakul az egész. Addig meg...legyetek gyerekek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!