Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm nagyon félénk ezzel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nagyon félénk ezzel kapcsolatban, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Körülbelül 7 hónapja együtt vagyunk. Csókon, ölelésen és kézfogáson kívül nem is volt semmi "intimebb" dolog. Igazából ez egy kicsit zavar, mert hát valljuk be, fiú vagyok én is, igénylem az intimitást, és itt most nem is a lefekvésre értem. De barátnőm nem. Mintha teljesen prűd lenne vagy nem is tudom. Amikor feljön ilyen téma egész egyszerűen kikerüli, meg hajlandó sem beszélni róla. Nem éreztem még egyszer sem, hogy "úgy" vonzódik hozzám, de azt mondja jól nézek ki és bejövök neki. Csak egyszerűen mintha neki abszolút nem lennének ilyen téren igényei.

Szerintetek mit tegyek? Nem szakítok vele mert nagyon szeretem. 18f, 16l

2022. febr. 9. 09:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor megszokod.

Ha te kezdeményezel, azt is elutasítja?

Lehet, érte valami abúzus korábban?

Aszexuális?

Ha beszélni se lehet vele a dologról, akkor ez elég bukta.

2022. febr. 9. 09:29
 2/14 A kérdező kommentje:
Kérdeztem felőle. Azt mondta nem érte semmi olyasmi, és azt mondja nem hiszi, hogy aszexuális lenne. De egyébként igen, szinte beszélni sem lehet róla, mert ha egy kicsit is jobban belemegyek a témában, egyszerűen ott hagy.
2022. febr. 9. 09:48
 3/14 anonim ***** válasza:
57%

Akkor majd megszokod. (Szakítani ugye nem akarsz...)

Legfeljebb nyitott kapcsolat.

2022. febr. 9. 09:51
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ill. még talán, nem durván, de tudtára adni, hogy erre rámehet a kapcsolatotok, ha még beszélni se hajlandó róla.
2022. febr. 9. 09:54
 5/14 anonim ***** válasza:
62%
Kettesben nyugodt környezetben közeledj hozzá, simogasd, izgasd fel. Bár ennyi idő és az elmondottak alapján ő nem szerelmes beléd, 7 hónap rengeteg idő.
2022. febr. 9. 11:03
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

Hát pedig ha ez így megy még, akkor nem hinném, hogy sokáig működne a kapcsolatotok. Előbb-utóbb más után fogsz sóvárogni, akitől megkapod amire vágysz. Ez így működik, ne szépítsük.

Ráadásul ki fog hűlni a kapcsolatotok. Intimitás nélkül nem megy. Ne haragudj, de hogy tudod magad visszafogni? Ha szereted, kívánod is.

Ezt el nem tudom képzelni. Hogy valakihez ne érjek úgy hozzá, akivel együtt vagyok.

2022. febr. 9. 11:43
 7/14 anonim ***** válasza:
92%

Én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet, fél év járás után. Nagyon féltem, de türelmes volt velem az akkori párom. Viszont azért volt egy-s-más. Vonzódtunk egymáshoz szexuálisan, csak AZ nem történt meg.

Szóval nem értem a barátnődet.

2022. febr. 9. 11:46
 8/14 anonim ***** válasza:
92%
A hét hónap tényleg nagyon sok idő, de ha még szűz, talán meg lehet érteni. Az első alkalom nagyon meghatározó egy lány életében, érthető, ha van benne félsz. Nyilván a bizalom a legelső ehhez vezető út, de nem csak ezen múlik. Lehet azért fél ettől a témától, mert úgy érzi, akkor ehhez is közelebb kerül, vagy neki még nincsenek ilyen igényei (?), esetleg a szülői háttér miatt. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, lehet nem is az van, amit én írtam, viszont nagyon kéne erről nyíltan beszélni. Ha a lány nem akar, akkor is muszáj valahogy, de ne erőszakold rá a beszélgetést, mert akkor pláne távolodik az egésztől. Én most ezt tudom tanácsolni.
2022. febr. 9. 14:47
 9/14 anonim ***** válasza:
92%

Valószínűleg így nevelték, és fiatalnak érzi még magát ehhez. Szerintem mondd meg neki, hogy nem sürgeted, majd amikor készen áll, és nagyon szereted. Akkor megnyugszik és jobban is mer majd közeledni.

Én is ilyen voltam, tudom, hogy megy ez.

2022. febr. 9. 15:51
 10/14 anonim ***** válasza:
39%

Van, akit nagyon elidegenítettek a testétől és már pici kortól tiltották neki, hogy megérintse magát. Most meg hirtelen olyasmit "kellene" csinálnia, amiről nem tudja, eszik-e vagy isszák, és nemcsoda, hogy szorong attól, hogy valamit rosszul/"helytelenül" csinál majd, vagy belesodródik egy olyan helyzetbe, ahol nem mondhat majd nemet, ha túl sok lesz neki. Sokan túl is dimenziónálják az első alkalmat és azt hiszik, az egy életre meg fogja határozni a párkapcsolataikat, holott a szex és a párkapcsolat is olyan dolog, amit gyakorolni kell ahhoz, hogy jó legyen.

Mondd meg neki (anélkül, hogy ott helyben választ akarj), hogy te "úgy" is kívánod, szeretnél vele több intimitást, és hogy ő "menet közben" is bármikor mondhatja, hogy "elég".

2022. febr. 9. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!