Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra vonzó, ha egy férfi intelligens?
Alap. Nem csak ez a fontos, de a top 3-ban benne van.
2022. febr. 3. 15:11
Erről nőket kérdezni kapufa.
Úgyse az igazat mondják, nem azért mert hazudnak, hanem azért mert ez nem egy racionális döntés.
Inkább nézz körül kérdező! Te azt tapasztalod hogy az intelligens csávóknak van barátnőjük...?
Nem mondom hogy nem szempont náluk, de az egészen biztos hogy nem annyira mint ahogy azt előadjákxd
2022. febr. 3. 17:41
Mijt latod, ezt mondják, aztán ha kiderul hogy egyetemi tanár vagyok, megy a pullout, mert fiatalon a tetkók vonzóbbak.:)
2022. febr. 3. 19:06
Számomra igen, az egyik legfontosabb.
2022. febr. 3. 19:28
Persze
Hagyjuk már ezt! Egy nő is alapvetően külső alapján dönt, ha nem vagy vonzó akkor lehet neked 190es IQd nem fogod a nőket érdekelni.
2022. febr. 4. 10:03
16/20 anonim válasza:
Hali,Egy másik téma olvasása után az az érzésem, hogy ez ugyanaz, aki kérdez. Okos ember, akinek van barátnője és meg akar csalni. Bocsi de ez csak az én véleményem. Nem értem az ilyen nyilvánvaló kérdés feltevésének célját. Az agy nélküli lányok félnek az okos embertől, és az okos ember soha nem csalna, mert… okos!
31f & 28l
2022. febr. 4. 10:19
Igen, nekem ez fontos. Nem arra gondolok, hogy matematikus legyen, meg hasonló. De legyen elképzelése a világról, érdekelje sok minden, ne csak a szex meg az evés. Sajnos a fiatal korosztályban egyre kevesebb az ilyen, az internet egyre jobban elbutítja a fiatalokat, na meg a szülők is sok esetben nem intelligensek és nem tudnak normális embert nevelni a gyerekükből. Engem a szüleim már kiskorombsn elvittek könyvtárba, múzeumba, majd később koncertekre, színházba, pedig szegények voltunk. Úgy érzem az, hogy most sok minden érdekel, az ennek is köszönhető, hogy már gyerekként felkeltették az érdeklődésemet. De sajnos sok szülő egy könyvet sem olvas, persze, hogy a gyereke sem lesz művelt felnőttként, annak ellenére, hogy esetleg jó tanuló és még diplomát is szerez. Sajnos az nem garancia semmire. :(
2022. febr. 17. 21:43
Persze nekem is számít a külső, de az intelligenciával egy kevésbé előnyös külsejű ember is vonzó tud lenni. Pl nekem volt egyszer egy plátói szerelmem, akinek az intellektusa annyira megfogott, hogy egy ideig teljesen odáig voltam a dolgaiért. Pedig jóval idősebb volt nálam, alacsony is, de amiket csinált és ahogy beszélt róla, az teljesen lenyűgözött. Szóval nekem nem minden a külső.
2022. febr. 17. 21:46
#17 nem tudom te mennyire fiatal korosztályra gondolsz, de az én korosztályomban azert jópár ilyen van.
2022. febr. 18. 08:31
,,Persze nekem is számít a külső, de az intelligenciával egy kevésbé előnyös külsejű ember is vonzó tud lenni. "
Komolyan van aki ezt elhiszi? 😃
2022. febr. 20. 11:29
Kapcsolódó kérdések: