Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, számotokra vonzó, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számotokra vonzó, ha egy férfi intelligens?

Figyelt kérdés
Vonzó ez számotokra? Vagy egyáltalán érdekel ez titeket?

2022. febr. 3. 11:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%
Igen, ez nálam alap.
2022. febr. 3. 11:52
 2/20 anonim ***** válasza:
31%
Van akinél igen, van akinél nem fontos. Szerintem az utóbbi időben egyre inkább hátrébb szorul az intelligencia, mint elvárás azon a bizonyos listán és más dolgok kerülnek előtérbe. Amúgy nekem mint pasinak is fontos, hogy értelmes legyen a hölgy párom, egy buta nővel nem jönnék össze, legyen bármilyen szép is.
2022. febr. 3. 12:07
 3/20 anonim ***** válasza:
79%
Igen! Ám emellett sok más szempont is fontos. Ellenben ha butus, lehet mellette akármilyen, nem tudok úgy tekinteni rá.
2022. febr. 3. 12:09
 4/20 anonim ***** válasza:
77%
Nekem a legfontosabb.
2022. febr. 3. 13:12
 5/20 anonim ***** válasza:
83%
Van akinek fontos, van akinek nem. De akinél fontos annak is vannak mellette más igényei, nem elég hogy intelligens valaki.
2022. febr. 3. 13:26
 6/20 anonim ***** válasza:
38%
Nálam csak intelligens pasi jöhet szóba. Egy buta lehet akármilyen helyes, akkor is unalmas és kiábrándító. Ha viszont okos, intelligens, akkor a külseje abszolút másodlagos. De ne keseredj el, én ezt okos nőként írom. Rengeteg buta nő van, akiket nem érdekel, hogy a pasi is buta, ti pasik meg kimondottan szeretitek az ostoba tyúkokat úgyis. :)
2022. febr. 3. 13:53
 7/20 anonim ***** válasza:
69%
Lehet okos, inteeligens, a külső amúgy általában másodlagos, de ha pl nincs önbizalma/bárotsága odamenni és csapni a szelet akkor az már offos a legtöbb lánynak. (Nem bántásból mondom, ez teljesen normális, de ez azért így van)
2022. febr. 3. 14:06
 8/20 anonim ***** válasza:
68%
Nyilván.
2022. febr. 3. 14:08
 9/20 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon
2022. febr. 3. 14:09
 10/20 anonim ***** válasza:
75%
Nem b+,a 🐒 jönnek be...
2022. febr. 3. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!