Fontos számotokra, hogy egy férfi okos, művelt, intelligens és kedves legyen?
Nem, direkt azt szeretem, ha a férfi sötét mint a téli éjszaka, tahó, korlátolt és bunkó.
Milyen kérdés már ez?!
Ez igaz. De előfordulhat az is, hogy szimplán a bunkó férfi jön be az adott nőnek.
Férfi vagyok, szóval nem férfit keresek. Barátságban az a fontos nekem, hogy az illető lojális legyen és jól szót értsünk. Ha mással bunkó, az nem érdekel. Ha nem nagy a lexikális tudása, az sem. Ezek nem zavarnak.
A nők részéről meg olyan ez a téma, hogy 100-ból 99 nő valami túlidealizált szöveget tol be az elvárásairól, aztán választ egy teljesen más férfit.
Számomra igen. Az elején, kis naivan még elcsábultam egy ilyen bunkó, buta alakhoz mert vonzott külsőre (na meg velem nem volt bunkó - az elején!)
De elég rossz tapasztalat volt, lehúzott értelmileg, érzelmileg, az önbecsülésem, önbizalmam... nem éri meg. Van aki csak a saját hibájából tanul. Főleg az akit nem egyengetett senki sem.
Hogy lehet csak azért elcsábulni, mert jól néz ki? Mikor beszélgetsz vele, nem érzed, hogy nem intelligens, nem tanult? Vagy nincs véleménye, nem nagyon érdekli a tudomány, ilyesmik. Ezeket már rögtön az elején beszélgetésből ki lehet szűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!