Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fontos számotokra, hogy egy...

Fontos számotokra, hogy egy férfi okos, művelt, intelligens és kedves legyen?

Figyelt kérdés

2021. dec. 11. 11:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Nekem igen
2021. dec. 11. 11:49
 2/18 anonim ***** válasza:
95%

Nem, direkt azt szeretem, ha a férfi sötét mint a téli éjszaka, tahó, korlátolt és bunkó.

Milyen kérdés már ez?!

2021. dec. 11. 11:50
 3/18 A kérdező kommentje:
Normális kérdés, ugyanis számtalan példa van rá, hogy a nő egy bunkóval, bunkó izomaggyal jön össze.
2021. dec. 11. 11:54
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Tehettél volna ide egy szavazást is
2021. dec. 11. 11:56
 5/18 A kérdező kommentje:
Tehettem volna, de nem volt eszemben. Azonban ugyanúgy kommentben is le lehet írni, hogy igen vagy nem.
2021. dec. 11. 11:58
 6/18 anonim ***** válasza:
91%
Arra esetleg nem gondoltál, hogy az olyan nő is bunkó? És hogy a bunkók általában nem tudják magukról, hogy bunkók? Így aztán az sem tűnik fel nekik, ha a párjuk egy bunkó?!
2021. dec. 11. 12:07
 7/18 A kérdező kommentje:

Ez igaz. De előfordulhat az is, hogy szimplán a bunkó férfi jön be az adott nőnek.

2021. dec. 11. 12:25
 8/18 anonim ***** válasza:
89%

Férfi vagyok, szóval nem férfit keresek. Barátságban az a fontos nekem, hogy az illető lojális legyen és jól szót értsünk. Ha mással bunkó, az nem érdekel. Ha nem nagy a lexikális tudása, az sem. Ezek nem zavarnak.

A nők részéről meg olyan ez a téma, hogy 100-ból 99 nő valami túlidealizált szöveget tol be az elvárásairól, aztán választ egy teljesen más férfit.

2021. dec. 11. 12:42
 9/18 anonim ***** válasza:
89%

Számomra igen. Az elején, kis naivan még elcsábultam egy ilyen bunkó, buta alakhoz mert vonzott külsőre (na meg velem nem volt bunkó - az elején!)

De elég rossz tapasztalat volt, lehúzott értelmileg, érzelmileg, az önbecsülésem, önbizalmam... nem éri meg. Van aki csak a saját hibájából tanul. Főleg az akit nem egyengetett senki sem.

2021. dec. 11. 13:01
 10/18 A kérdező kommentje:

Hogy lehet csak azért elcsábulni, mert jól néz ki? Mikor beszélgetsz vele, nem érzed, hogy nem intelligens, nem tanult? Vagy nincs véleménye, nem nagyon érdekli a tudomány, ilyesmik. Ezeket már rögtön az elején beszélgetésből ki lehet szűrni.

2021. dec. 11. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!