Fontos számotokra, hogy egy férfi okos, művelt, intelligens és kedves legyen?
Az, hogy kedves legyen, az igen. Engem kifejezetten irritálnak a bunkó emberek. És igazából a bunkó embereken belül két típus van főleg, van aki csak simán bunkó és mellé nem túl okos, és van, aki egyébként okos, tanult, sőt, megkockáztatom van közös érdeklődés, de akkora egy lenéző gyökér, mert a tudása miatt felsőbbrendű érzete van, és még állszent is. Na az okos bunkó ember az jobban felidegesít, mint a másik típus, mert csak... Komolyan, felmegy a pumpa attól, hogy különbnek érzi magát, csak mert okos... Egyszerűen bosszant, hogy elméletileg intelligens, és nem érti mi a baj, az aki hülye amellett, hogy bunkó, az annyira nem zavar, mert fejbe le tudodm rendezni magamban annyival, hogy jó, ez egy idióta, nem csoda, hogy bunkó...
A szellemi szint csak annyira fontos számomra, hogy azért tudjunk értelmesen kommunikálni. Nem kell egy hű de okos embernek lennie, bőven elég ha átlagos szellemi képességei vannak.
Az, hogy művelt arra azt mondanám, hogy fontos valamilyen szinten, de szerintem elhanyagolható. Most hiába művelt összességében, minden területen úgy sincs toppon az ember, nem érdekel senkit se minden és ha nincs közös érdeklődés, akkor ki lehet törölni a műveltséggel a segget így kapcsolati szinten. Pl ő lehet nagyon művelt természettudományos területeken, de ha ő csak erről beszél nekem, engem meg annyira nem foglalkoztat, akkor az off. De ha ő művelt olyan területen, ami engem nem foglalkoztat, de ennek ellenére van közös téma, közös hobbi, akkor máris tök jó. De ugyanúgy tök jó ha nincs extra műveltsége, csak átlagos, és van bennünk bármi olyan közös, ami össze tud tartani egy minimális szinten.
''Fontos számotokra, hogy egy férfi okos, művelt, intelligens és kedves legyen?''
na és a pénz,.....a zsozso,......a della, az smafu, az nem kell ?
legyen neki vagy ne legyen ?
éljünk csórón de okosan ?
vagy gazdagon de sötéten ?
mert ,hogy szép is legyen , meg okos is legyen , meg gazdag is legyen az csak a mesében van.
Gondolom, hogy akkor te magad is intelligens vagy elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!