Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimaradt a tiniszerelem?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem éreztem a késztetést a társkeresésre, most sem érzem. 12 évesen volt valami gyerekszerelmem aztán annyi. Nem vagyok aszexuális mert a vágyat érzem, viszont az érzelmi rezgés, meg a "vadászösztönt" nem. Nem tudok mélyen kötődni, intenzív érzelmeim sincsenek, sivár vagyok érzelmileg. 21/f2022. jan. 31. 14:41
1/26 anonim válasza:
Pszichológus többet tud segíteni, mint itt pár válasz.
2/26 A kérdező kommentje:
Nem tud az csodát tenni, sok szakembernél voltam már.
2022. jan. 31. 15:31
3/26 anonim válasza:
És akkor mi a kérdés? Ha nem erzed a késztetést nem csajozol, max egyedül maradsz. Vagy később megérzed. Én is 21 vagyok, eddig különösebben nem érdekelt a csajozás, most ahogy már lassan családot kéne alapítani kezdem érzeni a kesztetést hogy kezdjek magammal valamit ezen a téren is.
4/26 A kérdező kommentje:
Kéne? Senki nem kötelez arra hogy családot alapíts.
2022. jan. 31. 15:56
5/26 anonim válasza:
Persze hogy nem, de én szeretnék, es még 30 alatt jó lenne. Szóval maradt 10 évem arra, hogy találjak egy társat magam mellé, minden más már megvan.
6/26 A kérdező kommentje:
Nagyszerű, először megpróbálok helytállni a munka világában, aztán jöhet minden más.
2022. jan. 31. 16:06
7/26 anonim válasza:
Mindenki a saját tempójaban halad 😃
Viszont mostmár tényleg kíváncsi vagyok: mi akart lenni a kérdés?
8/26 A kérdező kommentje:
Azt a fantáziádra hagyom, jó találgatást!
2022. jan. 31. 16:12
9/26 anonim válasza:
Hányszor írod még ki ezt a kérdést??? Kezd nagyon unalmassá válni...
10/26 anonim válasza:
Minden rossz szándék nélkül:
eddig tanusított viselkedésed alapján, inkább téged nem tudnak szeretni, mert a pozitív értékeidet nagyon elnyomod a negatívakkal. Lásd: 17:15ös válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!