14 évesen korai az hogy barátnője legyen valakinek és csókolózzon és pettingeljen?
Szerintem nincs korán.
Azon mondjuk jót röhögtem, hogy a csókot tiltják neki. Magánnyomozóval figyeltetik, hogy amikor együtt vannak édeskettesben, akkor 3 lépés távolságra vannak egymással, vagy smárolnak?
Nem korai...
Nekem 13 évesen volt az első barátom, most vagyok 22 éves. Akkor már ilyen szájra puszi volt, de több nem. Aztán 4 év múlva feküdtünk le először. Rá 1 évre szakítottunk.
A járvány miatt még csak-csak érthető (bár én most se tiltanám). De egyébként?
Hát, nem értem kortársaimat, a mai szülőket: 30 éve, a mi gyerekkorunkban ez tök természetes volt. Ja, és nem kértük a szüleink beleegyezését hozzá. Balhéztunk is volna, ha akadályozni próbálták volna.
Fiúnak ennyire tiltani szerintem egy kicsit vicces, általában a lányokat szokták ennyire félteni. Én azt gondolom, hogy ha megfelelően informálva van a gyerek, felvilágosult és kötelességtudó (a suli az első nem a csaj) akkor nem fogom tiltani a randizást. Úgyis kikerül ha nagyon akar de a bizalom szülő és gyerek között nagyon sérülékeny én pedig szeretnék olyan szülő lenni akihez a gyereke bármivel fordulhat és aki elől nem kell rejtegetnie a dolgait.
Én magam soha semmit nem mertem elmondani a szüleimnek, folyton mindentől tiltottak ami miatt állandóan hazudozásra kényszerültem, hogy lehessen szociális életem és ne legyek kirekesztett.
Meg kell taláni az arany középutat, nyilván 14 évesen nem aludhat együtt a lánnyal de lehet barátnője és ameddig normálisan tanul addig sulin kívül is találkozhatnak délután vagy szünetben és nem fogok az ajtóban állni, hogy csókolóznak-e...
Ezeket nyilván nem a mostani koronavírusos időkre értem mert most leginkább sehova senkivel ne menjen ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!