Fiam 11 éves. Több alkalommal észrevettem, hogy a nemi szervével foglaltoskodik. Nem túl korai ez?
én is 11 évesen masztiztam először, és én lány vagyok.
Teljesen normális.
Nem, bem korai, fiús anya vagyok én is .
Dolgoztam nölcsiben, volt olyan kigyerek, fiú, is lány is, csak akkor aludtak el, ha befejeztek a játékot :)
Fiaddal beszéld meg, ez teljesen természetes dolog, ismerkedjen a testével, de a sajat szobájában tegye !
Semmiképp ne szid meg ezert, később gátlasos lesz,legalábbis szerintem !
Teljesen normális...
Meg kell vele beszélni, hogy ez csak rá tartozik, és nirmális doloh, hogy vágyai vannak és kíváncsi
6 éves fiam is szokott néha.
Már letisztáztuk, hogy a szájában lehet ezt.
Ismerkedik a testével. 11 évesen már kiskamasz, szerintem normális, hogy felfedezi a saját testét.
Egészségére! Nem kell ehhez testileg elég fejlettnek lennie, már a kisbabák is csinálják, fiúk-lányok egyaránt. Hagyd hadd fedezze fel a saját testét. A maszturbálás amúgy sem árt, segít az alvásban meg ilyenek.
Viszont ha előtted csinálja, akkor az esetben azt azért elmondhatod neki, hogy ez csakis rá tartozik, ne csinálja mások előtt.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!