Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bunkók a fiúk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bunkók a fiúk?

Figyelt kérdés

2022. jan. 26. 09:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
28%

Ti lányok miért vagytok bunkók szabad tudni?

Sajnos már-már ott tartunk, hogy nem csak azok lesznek bunkók előbb-utóbb, akik jól is néznek ki, hanem a telibeszart búvárruhák is átvedlenek csörgősipkás plázapi@ává.

Aztán csodálkoztok, hogy csak és kizárólag a nagyképű, kigyúrt, minden hétvégén bulizó alkoholista bunkó srácok maradnak nektek?

Aki kicsit is rosszabbul néz ki, az már manapság kb egy lánynak sem kell, mert folyamatosan csak a visszautasítást kapja. Lehet itt pampogni kisugárzásról, és egyéb dolgokról, de felesleges.

Nem véletlen, hogy egyre több korombeli fiatal választja a prostikat, mert egyrészt náluk nincs fejfájás, nincs hiszti, és még anyagilag is jobban ki lehet beőle jönni. Ennyi a történet. Mindennemű recsegés felesleges.

2022. jan. 28. 13:22
 12/23 anonim ***** válasza:
80%

11

Szerintem veled vannak a problémák, átlag alatti pasi vagyok kinézetre, de a természetemből adódóan soha nem voltam egyedül többet, mint akartam. :)

2022. jan. 28. 13:27
 13/23 anonim ***** válasza:
51%
Velem is vannak valóban, ezt nem is tagadom.
2022. jan. 28. 13:28
 14/23 anonim ***** válasza:
80%
Tudod, én 32 éves vagyok már, és az elején (16-20) között megtanultam a kemény leckét. Hiába rendes, jó lelkű az ember, a lányoknak nem kutyák kellenek, akik csaholnak nekik. Egyszerűen nem így működnek. Muszáj csípkelődni, lazának lenni, de nem szabad seggfejnek lenni. Ha nem leszel laza, akkor nagyon nehéz lesz olyat csajt találnod, akinek bejössz. Többségében azok mentális betegek lesznek. Ha seggfejkedsz, akkor meg maximum megint mentális betegeket szedel össze, esetleg pár alkalmi szarságra fog tellni. Én nyugodtan elmondhatom magamról, hogy rendkívül rendes vagyok, ezt tudják is a nők, de sosem mondanák rólam azt, hogy seggfej lennék. Soha nem kellett alkalmi kapcsolatban lennem, soha nem kellett magányosnak lennem, mert nagyjából 3 nap alatt találtam intenzív kereséssel olyan lányt, aki értékelni tudott, és mindig hosszútávú kapcsolataim voltak. Ma már házas vagyok, a feleségem csodaszép, jólelkű, és nincs okom panaszkodni. Pedig hidd el, átlagos sem vagyok kinézetre.
2022. jan. 28. 13:33
 15/23 A kérdező kommentje:

Igazából fiuk akiket ismerek 80%-a bunkó és más lányokkal is

Én a kérdésnél 13-16 koroszrályra gondoltam.

De természetesen nem mindenkire értettem a kérdést csak sajnos a mai világban nagyon sok ember ezt egy természetes dolognak veszi

2022. jan. 28. 21:04
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét nemből előfordulnak bunkók, de ez elég erős általánosítás.
2022. jan. 30. 13:24
 17/23 anonim válasza:
50%
mert kicsi a harmadik lábuk
2022. jan. 30. 17:19
 18/23 anonim ***** válasza:
88%
#11 ez annyira ,,nice guys finish last" vibeot ad 😭✋
2022. febr. 2. 20:07
 19/23 koloshortos ***** válasza:
0%
xd bagoly mondja verébnek. Szerintem lányok most szépen maradjanak csendben és mosogassanak.
2022. márc. 19. 20:10
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Miért bunkók a nők?
2022. márc. 19. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!