Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vesznek észre a fiúk, bunkók velem, amikor állítólag szép vagyok?
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy ez vajon miért lehet. Ezt semmi nagyképűség nélkül mondom, de sokan mondták már, hogy szép vagyok. Az arom a hajam. A barátnőim mindig megdícsérnek. Anyukám, apukám, bátyám,nővérem. Mindenki a családban. Szépek a ruháim sokak szerint, mindig megjegyzik a barátaim is, hogy csinos vagyok ebbe a ruhában. Azt is mondták, hogy nekem szinte minden ruha jól áll. Igényesnek tartom magam, használok parfümöt stb.
Talán a személyiségemnel lehet a gond? Annyit kell tudni, hogy nagy vagyok egy társaság közepe típus. Visszahúzódóbb vagyok inkább. Kedves, segítőkésznek tartom magam, senkit sem szoktam bántani. Nem vagyok annyira nagyszájú, de azért tudok én is felszabadult lenni. Ebben az évben iskolában (11. osztály) végre annak éreztem magam, erre a mögöttem és a barátnőm mögött ülő fiú mondja, hogy ezek ketten tuti beszélgetni fognak. Mondtuk, hogy nem tudunk, erre azt mondja : Jah, mondjuk ez egész nap kussban van szóval jah.
Eléggé rosszul esett mert végre jól éreztem magamat. Arról nem is beszélve, hogy egy másik fiú is bunkó velem és úgy csinál mintha észre se venne, nem szól hozzám. A többi fiúval alapból nincsen baj, bár elkönyveltek, legalábbis olyan 7-8 süketnek, mert nem válaszoltam a kérdésükre, ami anyukámról szólt, egyrészt nem tetszett a hangnem, hogy "te anyád volt - e" másrészt az én anyukám ott sem volt az adott helyen, így nem lehetett ő, azért nem tudtam miről van szó, így inkább nem válaszoltam, azt hittem szivatnak. Utólag meg kellett volna akkor kérdeznem, hogy mi, de nem tettem.
Aztán kiröhögtek, hogy ez tényleg süket. Meg valami olyanról kezdtek el tanácskozni, hogy ha sok problémával küzdök, akkor lehet azért nem hallom...
Szerintetek miért lehet ez? Mi a baj velem?
ennyiből nem derül ki, hogy van e baj veled vagy sincs
vannak sajnos emberek akik ok nélkül bántanak másokat
ezt max a közeli ismerőseid/osztálytársak tanárok stb tudnák megmondani h milyen is vagy személyiségre meg kinézetre
a kinézetedet tudnánk értékelni ha lenne kép de az sincs és nem is lesz, de a személyiségedet v bármi bajt esetleg vele csak hosszú beszélgetés után lehetne valahogy meghatározni
Azt mondod most érzed azt, hogy kinyíltál.
Tehát eddig nem olyan voltál, a környezeted úgy ismert meg, idő kell, hogy észrevegyék rajtad azokat a változásokat, amiket te már most érzel.
Meg az az igazság, hogy nem is mindenki kíváncsi rád, biztos te sem vagy mindenkire kíváncsi.
Bandázz a barátnőiddel, ha látod, hogy ők fiú társaságban vannak, akkor csatlakozz.
Ha tényleg csinos vagy simán tudsz idősebb srácokkal ismerkedni, online, suliban, buliban, a városban, akiknek nincsenek előítéleteik veled kapcsolatban, és többre értékelnek majd, mint a fiúk az osztályodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!