Az igaz, hogy azok vesznek hondát akiknek nincs pénze BMW re, mert allitolag ugyan olyan jó a futómüve mint a bmw nek?
Akkor most menj fel egy használtautó keresőre és meglátod hogy ugyanannyiba kerülnek a Hondák is.
A Hondák futóműve is jó. Miért lenne rossz?
Aztán a haverod lehet hogy szokás szerint megvette a legolcsóbb bmwt amit talált 800.000 kmrel törve szétesve aztán most irigykedik rád hogy egy épp autót veszel.
Azért Hondában te se a legolcsóbbakból szemezgessél. Minimum tekerj a kínálat közepére és onnantól fölfelé keress. Lehet hogy nem lesz olcsó de legalább szar sem.
Mondom én hogy olcsó szart vett.
Többet is rászánhatnál autóvásárlásra de kezdetnek lehet hogy találsz ezért egy elfogadható Hondát.
#5 válaszolóval totál egyetértek
Kérdező az accordnak ugyan olyan jo a futóműve .. gyárilag 5 lengőkaros kemény sport .. illetve amiert szeretem a hondát az a motor és a váltó a futón kívül .. nagyon precíz ... egyetlen egy dolog ami jobban tetszett a bmw be az a belseje ... hondae sztem eleg puritán egyszerű
Nekem tetszik a hondák belseje is , szerintem nem csúnya
6 accordbol sincs 950 ert jó vétel szerintetek ? ... 7 nem is nézek , mert azt mondjak abból 1.8-2 minimum amit érdemes megvenni (csak benzinesbe gondolkodom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!