Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bunkók a fiúk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bunkók a fiúk?

Figyelt kérdés

2022. jan. 26. 09:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
88%

Mindegyik????

És a lányok?

Minden leány ezt tartja a fiúkról, amit Te? Aligha! Gondolkozz.

2022. jan. 26. 09:44
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
Általánosságban nem lehet ezt így kijelenteni. Fiúk között is sokan bunkók, ahogy a lányoknál is. Lehet csak rossz közegben mozogsz és azért tapasztalod ennyire.
2022. jan. 26. 09:51
 3/23 anonim ***** válasza:
72%
Ne a magad fajtájából indulj ki.
2022. jan. 26. 10:10
 4/23 anonim ***** válasza:
70%
Nem minden fiú bunkó, sőt. Ha mindig bunkókkal akadsz össze, akkor te meg az a fajta vagy, aki vonzódik a parasztokhoz. Ez esetben téged is tudnánk nevekkel illetni, de most ettől tartózkodnék
2022. jan. 26. 11:34
 5/23 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem a lányok nagyobb többsége egy bunkó paraszt mint a mostani férfiaké.
2022. jan. 26. 12:39
 6/23 anonim ***** válasza:
51%
Nem fejeződött be a nevelésük. Én elég neveletlen voltam, de minden barátnőm finomított rajtam kicsit. Néha megéri a partnernek is, hogy a másikat kicsit alakítsa, finomítsa, ha amúgy értékes embernek tartja. Nem mindig. A nők mintha kicsit civilizáltabbak lennének, a fiúk meg vadabbak, de ez lehet hogy általánosítás.
2022. jan. 26. 12:44
 7/23 anonim ***** válasza:
71%
Hogy észre vedd őket.
2022. jan. 26. 13:54
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

TUDNÁL mondani egy esetet, ami felkavart ?

Biztos nyomós oka lehetett, ha leírtad !

Így megkönnyebbíted a válaszadást is :)

2022. jan. 27. 01:22
 9/23 anonim ***** válasza:
45%

A).

- Minden fiú buta.

- Miért?

- Mert minden lány buta.

B).

- Minden fiú jóravaló.

- Miért?

- Mert minden lány jóravaló.

C).

- Helytálló mindkét megállapítás?

- Nem!

2022. jan. 27. 09:13
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát minden fiú nem bunkó. Mármint én vagyok az az ember aki senkit nem kepes megbantani, es ez se előny nem azért mondom, de mar is van egy példa.

Ha meg arra gondolsz, hogy sok ilyen fiú van, az mar egy érdekes kérdés csak akkor nem igazán egyértelmű a kérdés. Fugg attól, hogy milyen kornyezetekbe/társaságokba nezed,ez alapjan tény h vannak ilyenek es olyanok is.

Kulcsszavakba szerepel a szerelem szó, szóval gyanítom, hogy egy rossz szerelmi tapasztalatról lesz szó. Ugyhogy igazából azt tudom mondani próbalj jobb helyeken ismerkedni, de igazából ennyi infobol nem lehet tobbet mondani.

2022. jan. 27. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!