Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresés miatt volt/van bánatod?
Nemtudom ki hogy van vele, de nekem sok ez a "/" jel.
Kicsit értelmezhetetlen a kérdés, vagy csak az én agyam nem képes felfogni. Mindegy...
Ha arra vagy kíváncsi hogy van-e valakinek viszonzatlan szerelme, és hogy emiatt szomorú, akkor igen, nekem sajnos van.
Ha meg más lett volna a kérdés lényege akkor bocsi.
15/l
Én tudom ki volt!
Egyébként hivatalosan Kolumbusz Kristóf. És 1492-ben fedezte fel Amerikát :)
Még valami kérdés?
2# Bocs de kiégtem rajtad.Azért mert nem találtál egy értelmes nőt az összeset egy kalap alá veszed.Ahelyett hogy először magadban keresgélnél hiba után vagy próbálnád megérteni a helyzetet inkább választasz egy bűnbakot.Kb a generációnk elvárása hogy igyunk és bulizzunk.Aki nem iszik az beszari ha iszol az a gond,ugyanez a bulizassal.A neten es a bulikon kivul nem lehet hol ismerkedni fiatalkent.A sracok nem merik elkerni a szamod,valszeg te sem teszed.A neten meg már senkinek nincs kedve a 30. "Küldesz nudeot" vagy "Perverz vagy?" üzenetek után.Az értelmes lányok elvannak bújva,nem véletlenül.Amugy meg mi is a gond azzal hogy neha elmennek a lanyok?Tancolni,szorakozni iszogatni ahelyett hogy otthon harmadjara is vegig nezik ugyanazt a sorozatot?Nem mellesleg ide bűzlik hogy az elvárásaid a magasba csücsülnek.Csak azok szoktak pattogni "hogy nincs egy ertelmes lany se".
Elnézést a kitérőért én se igazán értem a kérdést,de volt "bánatom" sulis szerelem miatt ha erre gondoltal,kb 4 évig volt viszonzatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!