Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Társkeresés miatt volt/van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresés miatt volt/van bánatod?

Figyelt kérdés
Például osztálytárs/sulis társ miatt, vagy valaki más/mások miatt!

2022. jan. 22. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
31%

Nemtudom ki hogy van vele, de nekem sok ez a "/" jel.

Kicsit értelmezhetetlen a kérdés, vagy csak az én agyam nem képes felfogni. Mindegy...

Ha arra vagy kíváncsi hogy van-e valakinek viszonzatlan szerelme, és hogy emiatt szomorú, akkor igen, nekem sajnos van.

Ha meg más lett volna a kérdés lényege akkor bocsi.

15/l

2022. jan. 22. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
Van bőven, egyszerűen aligha van egy normális ember, az is távol van mindig, én úgy vagyok vele lesz ami lesz már nem is érdekel a dolog, már rohadt unalmas mikor 100-jára írtam le ki is vagyok és szartak bele mikor vissza kérdeztem akkor meg "ühüm értem,nekem is ezek." Vagy másik verzió annyit dumált hogy beszélni nem tudsz. Dugás pia ez az élet nekik nekem meg ilyen emberekre nincs szükségem, már a hideg is kiráz az ilyen emberektől, de hogy a jövő vagy valami életkép semmi. Dugás persze mindig könnyebb de fogadni merek megkérdezném Kolombusz Kristóf ki volt, nem hinném hogy sokan tudnák a választ tehát kb.az ilyen embereknek az iQ is egyenlő a nagy kalap szarral.
2022. jan. 22. 22:17
 3/10 anonim ***** válasza:
60%

Én tudom ki volt!

Egyébként hivatalosan Kolumbusz Kristóf. És 1492-ben fedezte fel Amerikát :)

Még valami kérdés?

2022. jan. 22. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem mindenkit ér negatív inpulzus az ismerkedései során.
2022. jan. 22. 22:25
 5/10 anonim ***** válasza:
28%
#3 net előtt könnyű, de egyébként nem mindenki tudja sajba. Oda is írtam hogy van aki tudja ha figyeltél volna!
2022. jan. 22. 22:37
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Jó na, én csak válaszoltam és képzeld el, nem a netről olvastam, ha nem tudok valamit, akkor nem válaszolok, ennyi :D
2022. jan. 22. 22:51
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
Nyilván...annyi hogy már nem is csalódok ha ilyen történik.
2022. jan. 22. 22:52
 8/10 anonim ***** válasza:
54%

2# Bocs de kiégtem rajtad.Azért mert nem találtál egy értelmes nőt az összeset egy kalap alá veszed.Ahelyett hogy először magadban keresgélnél hiba után vagy próbálnád megérteni a helyzetet inkább választasz egy bűnbakot.Kb a generációnk elvárása hogy igyunk és bulizzunk.Aki nem iszik az beszari ha iszol az a gond,ugyanez a bulizassal.A neten es a bulikon kivul nem lehet hol ismerkedni fiatalkent.A sracok nem merik elkerni a szamod,valszeg te sem teszed.A neten meg már senkinek nincs kedve a 30. "Küldesz nudeot" vagy "Perverz vagy?" üzenetek után.Az értelmes lányok elvannak bújva,nem véletlenül.Amugy meg mi is a gond azzal hogy neha elmennek a lanyok?Tancolni,szorakozni iszogatni ahelyett hogy otthon harmadjara is vegig nezik ugyanazt a sorozatot?Nem mellesleg ide bűzlik hogy az elvárásaid a magasba csücsülnek.Csak azok szoktak pattogni "hogy nincs egy ertelmes lany se".

Elnézést a kitérőért én se igazán értem a kérdést,de volt "bánatom" sulis szerelem miatt ha erre gondoltal,kb 4 évig volt viszonzatlan.

2022. jan. 22. 23:41
 9/10 anonim ***** válasza:
29%
Most komolyan, ki az az elmebeteg aki szinte mindenkit (kivéve a 7-est) lepontozott?
2022. jan. 23. 16:54
 10/10 anonim ***** válasza:
64%
Valami hülye
2022. jan. 23. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!