Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hogyha így írok rá lányokra instán, facen vagy esetleg tinderen akkor az jó?
Kérlek titeket a kérdésre válaszoljatok és őszintén! És ne oktassatok ki, hanem adjatok tanácsokat, hogy mi a jó. Okés élőben is szoktam ismerkedni. De már a közelből annyi lányt ismerek. Mert a lányoknak akiket ismerek nem kellek. Félig saját magam miatt. Viszont félig miattuk is. Más városokba pedig nem járok gyakran. Csak régen 14 évesen kelettem egy 13 éves lánynak 2,5 hónapra: Szia böngészgettem kicsit az instán. S a követési ajánlások között bedobott téged. És mivel képek alapján szimpatikusnak tűnsz ezért bekövettelek. Tehát most, hogy így rádtőrtem szeretnél ismerkedni?
Ha látok valami olyasmit akkor írjak hozzá még humoros körítést?
Kb minden üzenetnek az a vége, hogy az illető szeretne ismerkedni. Sablon. Napjába 20x megkapom.
Írj valami érdekeset, ami felkelti a lány figyelmét.
Lovas? Rugdosós? Miről maradtam le??
De amúgy igen, szerintem rossz duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!