Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az "aranyos vagy"-nak sosincs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az "aranyos vagy"-nak sosincs jó jelentése?

Figyelt kérdés
Beszéltem tinderen egy lánnyal, írok neki, hogy társkeresésből van-e fent vagy csak haverkodni. Mindketten ugyan azért vagyunk,párt keresünk,aztán mondom neki,hogy ha jobbra húztál akkor gondolom bejövök neked. Erre mondta,hogy aranyos vagyok. Eddig sose tetszett ha bárki is ezt mondta, bár azóta is beszélünk, élérhetőséget is adott, visszaír mindig.

2022. jan. 20. 17:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bocs az OFF-ért, és ha egy csajra mondjàk, hogy cuki, az mit jelent?
2022. jan. 22. 23:24
 12/12 A kérdező kommentje:
#11 az szeritem csak jót, szeretjük a cuki lányokat, az azt jelenti hogy olyan aranyos kinézetre a lány és mellette kedves, olyan dolgai vannak ami pozitív érzelem és még be is jön mellé, mindenki ilyet akar nem egy fiús, alpári akarmilyen lányt.
2022. jan. 23. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!