Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az "aranyos vagy"-nak sosincs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az "aranyos vagy"-nak sosincs jó jelentése?

Figyelt kérdés
Beszéltem tinderen egy lánnyal, írok neki, hogy társkeresésből van-e fent vagy csak haverkodni. Mindketten ugyan azért vagyunk,párt keresünk,aztán mondom neki,hogy ha jobbra húztál akkor gondolom bejövök neked. Erre mondta,hogy aranyos vagyok. Eddig sose tetszett ha bárki is ezt mondta, bár azóta is beszélünk, élérhetőséget is adott, visszaír mindig.

2022. jan. 20. 17:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne/lehetne pozitív jelentése?
2022. jan. 20. 17:04
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez az általános lekoptató duma az eddigi tapasztalataim alapján, de ha volt már rá ellenpéldátok akkor azt szívesen meghallgatom.
2022. jan. 20. 17:24
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
#2 Nekem 2 ellenpéldám is van erre.
2022. jan. 20. 17:58
 4/12 anonim ***** válasza:
21%
Az aranyos mindig magába hordozza kicsit azt a lesajnáló, kicsit lekezelő hangsúlyt, de ezt persze te is érezteted vele, hogy valószinüleg neked nagyobb ujdonsád hogy bejössz valakinek ezért inkább te próbálsz megfelelni neki se mint hogy ő próbáljon megfelelni neked. Vagyis általában ez minden minden beszélgetésbe meg emberi kapcsolatunkba benne van, hogy mindig annak nagyobb a társadalmi rangja akit kevésbé érdekel hogy a másik mit gondol róla, ebből a lány már leszűrhette hogy ebben a beszélgetésben ő már értékesebbnek számít nálad
2022. jan. 20. 18:07
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Nálam ez pozitívat jelent.
2022. jan. 20. 18:19
 6/12 anonim ***** válasza:
20%
Általában nem jelent jót, de egy "randis" appon a matchelő lánytól nyilván nem negatív. A legtöbb esetben 14 év felett viszont valóban lesajnáló és azt jelenti hogy nem vagy férfias.
2022. jan. 20. 18:32
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Ha kulsore mondja hogy aranyos vagy az nem biztos h a legjobb de sok mindentol fugg es akar meg lehet jo is viszont ha veszel neki egy csokit vagy valamivel megleped es utana erre mondja hogy aranyos vagy az nyilvan csak pozitiv. De te tudod h eppen hogyan gondolta a csaj mivel te ismered a beszelgetes tobbi reszet is.
2022. jan. 20. 19:17
 8/12 Szivessa3 ***** válasza:
Nekem is volt Tinderen egy olyan lány, aki gyakran írta, hogy aranyos vagyok és ehhez hasonlókat. Ez jelenthet bármit, késöbb derül ki.
2022. jan. 21. 16:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Barátzóna
2022. jan. 22. 16:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne keverd a kedvessel, általában az a semleges zóna. Én, ha aranyosnak hívtam valakit, abból mindig kapcsolat lett.
2022. jan. 22. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!