Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán még szeret engem?
Figyelt kérdés
Már 4 és fél éve ismerjük egymást és 5 hónapja vagyunk együt, eddig minden oké volt de december vége fele olyan fura lett pl: eddig használt emojikat és most nem, eddig udvaroltis de annak is vége, mikor nem írtam mert készültem a témazárókra akkor ő írt és minden nap dumáltunk 2-3 órát, viccelőttünk, kibeszéltük a sulit, hülyültünk stb most már az sincs, és ha keres is akkor is csak este fele, mikor írok neki csak le láttamozza de este írt vissza csak, most kedden is írtam neki de azóta nem válaszólt pedig látta, olyan mintha egy idegen lenne, nem olyan mint volt, lehetséges hogy nem szeret viszont de nem meri elmondani?(fontos megjegyezni hogy távkapcsolatba élünk mert az anyjáék elköltöztek és mivel még nem vagyun 18ak ezért nem lakhatunk együt, 1 éve költöztek el) leginkább fiúkat kérdezek hátha ez ilyen férfi dolog hogy zárkózottabb lett, vagy olyan lányokat, nőket akiknél ugyan ez volt/van. én 16/L, ő 17/F2022. jan. 20. 15:57
1/6 A kérdező kommentje:
Ugye az nem zavarhatja hogy bisex vagyok? Nem homofób és ő mondta hogy őt nem zavarja ameddig nem csalom egy lánnyal, de ilyet nem tennék és ezt szerintem tudja, remélem...
2022. jan. 20. 16:00
2/6 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy nem fogod őt megcsalni?
Kérdezz rá az általad leírt esetek okára. Tudasd vele, ha nem ad megfelelő választ, akkor nem fogod pazarolni rá az idődet. Egy kapcsolatban fő az őszinteség!
Ffi/80+
3/6 anonim válasza:
Volt bisex csajom nekem azzal semmi bajom nem volt ha csajjal is volt mellettem. Na de lehet csak unja a banánt 5 hónap nem kevés idő...mondjuk nem is annyira sok :D mond meg hogy téged ez zavar, ha nem tud semmit csinálni akkor lehet hogy már nem szeret.
4/6 A kérdező kommentje:
#2 100% hogy nem fogom megcsalni, ő a mindenem.
2022. jan. 20. 17:46
5/6 anonim válasza:
Ha most úgy véled, hogy nem csalod meg őt, akkor bátran szórakozzatok eztán is.
Sok sikert!
6/6 A kérdező kommentje:
??
2022. jan. 20. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!