Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A barátom soha nem akar...

A barátom soha nem akar átjönni hozzánk, szeret engem egyáltalán?

Figyelt kérdés
A fél év alatt 4szer aludt nálunk , akkor is könyörögnöm kellett. Elvárja ,hogy mindig én menjek , ő nem akar. Szeret ő engem egyáltalán? Elmondtam neki ,hogy zavar de nem is érdekli.
2014. nov. 11. 23:05
 1/4 anonim ***** válasza:
A hozzánk mit jelent? Szüleiddel laksz? Biztos kellemetlennek érzi, vagy nem akar kényszerbeszélgetéseket, akármi, vagy csak kényelmes és lusta. :)
2014. nov. 11. 23:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen a szüleimmel ,nem is kell beszélgetni senkivel sem. Én már belefáradtam ,hogy mindig én menjek át hozzájuk , azt szeretném ha ő jönne. Nekem ebből az jön le ,hogy nem vagyok fontos neki ennyire se...
2014. nov. 11. 23:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Majd én is kényelmes és lusta leszek és soha többé nem találkozok vele , elegem van.Nagyon kiakadtam emiatt.
2014. nov. 11. 23:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Pontosan így van. Neked van igazad.

Nehogymár ne érdekelje az ami téged bánt, minimum hogy le kéne üljön veled megbeszélni a dolgot.

Nyugodtan rendezz jelenetet vagy ordibálj vele vagy ami jól esik és természetesen fenyegesd meg hogy elhagyod.

Aztán majd a reakciókból fogod látni hogy merre alakul a dolog. Lehet hogy nem azonnal de ha felfogja hogy tényleg képes vagy elhagyni ezért akkor örömmel fog átmenni hozzád hogy végre együtt lehessen veled.

Persze ehhez elszántnak és kitartónak kell lenned, nem elég ha most felidegesíted magad rajta aztán megnyugszol és ugyanaz lesz mint eddig.

2014. nov. 11. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!