Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még olyan fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan fiúk akik,nem cigiznek ,nem isznak ,nincs tetoválásuk,nem csak a szexre mennek?

Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 12:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
34%

jelen :D Számomra nagyon taszító a dohányzás, utálom a füstjét, nem szeretem az alkoholt, nincs tetoválásom és nem is szeretnék :) Mivel barátnőt szeretnék és komoly kapcsolat a cél, ezért nem a szexre megyek, hanem arra, hogy először is teljesen megismerjük egymást

25f

2022. jan. 25. 02:24
 22/29 B.dávid.F ***** válasza:
33%

Jelen

Bár inni ritkán szoktam

És szerintem azért egy tetkó nem nagy baj

2022. jan. 25. 06:26
 23/29 anonim válasza:
66%
Igen, de még oviban vannak.... bocs. Komolyság: persze vannak....csak ritka mint a fehér holló. A szex ha nem is az első randin, de igény.
2022. jan. 25. 09:30
 24/29 anonim ***** válasza:
33%

#8 leírta a lényeget női szemmel.

Én sem voltam soha bevállalós: Eleve vesztes helyzetbe én sem indultam el ffi-ként. Ha nem volt bátorító a menyecske, nem kockáztattam. Meghagytam a "skalpvadászoknak" a kétes kimenetelű ismerkedést.

Nekem arra volt szükségem, hogy érezzem: felfigyelnek rám, veszik a humoromat, érdeklem a lányt és ezzel bátorítottak.

Igaz, hogy dohányoztam, de leszoktam. Előfordult, hogy ittam, de elhagytam. Nem nagyon volt másik nő az életemben, mint a párom, feleségem.

"Tessék választani!" :)

2022. jan. 25. 09:31
 25/29 anonim válasza:
100%

#2 Melyik leányzó bántotta meg a kis lelkedet?

Attól mert valaki “káros” dolgok nélkül él attól nem lesz meleg

És attól mert ezek igazak rád a leírásban nem kell így magadra venni

2022. jan. 25. 11:40
 26/29 anonim ***** válasza:
Igen, én pl. ilyen vagyok.:)
2022. jan. 25. 18:37
 27/29 anonim ***** válasza:
59%
Az hogy nincsen tetovalasuk es nem isznak, az elofordul. A cigi es a szex az nem kihagyhato.
2022. jan. 25. 18:48
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
És léteznek még olyan lányok akik,nem cigiznek ,nem isznak ,nincs tetoválásuk,nem csak a pénzre mennek?
2022. jan. 25. 22:25
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én pl ilyen vagyok 17/f
2022. márc. 8. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!