Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még olyan fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan fiúk akik,nem cigiznek ,nem isznak ,nincs tetoválásuk,nem csak a szexre mennek?

Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 12:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
2%
Persze hogy vannak, milyen hülye kérdés ez?
2022. jan. 20. 15:31
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
Igen, vannak, mint én, de miért kérded?
2022. jan. 20. 15:39
 13/29 anonim ***** válasza:
83%
Íme, itt vagyok. Nem dohányzom, sőt ellenzem. Nem iszok, csak különleges alkalmakkor, de olyankor se sokat. Tetoválást nem szeretnék, illetve csak szexre sem megyek, főleg úgy, hogy még életemben nem volt benne részem.
2022. jan. 20. 16:04
 14/29 anonim ***** válasza:
86%
Én is ilyen vagyok :)
2022. jan. 20. 16:51
 15/29 anonim ***** válasza:
76%
Én is ilyen vagyok.:)
2022. jan. 20. 16:58
 16/29 anonim ***** válasza:
5%
Te is tudod hogy léteznek, szóval miért kérdezed?
2022. jan. 20. 17:24
 17/29 anonim ***** válasza:
13%
Sztem nézz szét a könyvtárban
2022. jan. 20. 18:18
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Pl a baratom, de o foglalt :D

Amúgy vannak csomóan, ne aggódj :)

2022. jan. 20. 20:34
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre válaszolva van, sok ilyen.. Már csak, ha a nagy számokból indulunk ki.

De téged miért zavar, ha a srác mondjuk havonta egyszer iszik? Buliban.. Az nem egyenlő az alkoholizmussal...az nem is minősül függőségnek. A cigit értem, hogy zavar.. A szaga pl. mikor találkoztok.. De ha tali előtt pár órával nem szív, nem is érződik a szaga, és tiszta, igényes, akkor miért bűn napi pár szál? Nem minősíti az értelmi szintjét. A tetoválás érthető, ott van a testen, sokszor nem esztétikus, és a legtöbb embernek nem áll jól szerintem.. Ritka a kivétel. Szexre mennek e? Fontos, hogy hogyan ismerkedtek, milyen szándékkal, mennyire vagytok kompatibilisek, és ezek majd hozzák, hogy hosszútávú kapcsolat, vagy csak futó dolog lesz belőle.

2022. jan. 21. 13:41
 20/29 anonim ***** válasza:
54%
Tehát nincs a válaszok fele is olyan hogy igen de mégsem felejtsd el, már énis beletörődtem a magányba és sokkal jobb mint ilyen csicskákkal
2022. jan. 22. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!